kubasiedlce Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam!Mam zamiar kupić motor yamaha sachs supermoto 125ccm.Chciałbym zaczerpnąć jak najwiecej informacji o tym motorze.Jak sprawuje sie w terenie, a jak w miescie. Najczestsze awarie, usterki. Na co zwracac uwagage podczas kupna(jego słabe punkty).Czy ma on cos wspolnego z yamaha dt ?Czekam na odpowiedzi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Silnik jak w DT.Fajny motor kumpel miał i nic mu się nie psuło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) motorek bardzo ładny co do osiągów niewiem nigdy się znim niespotkałem http://www.mcjournalen.no/Yamaha05/ya%20dt125x1%2005.jpg Edytowane 6 Września 2006 przez ziomek91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 W tym linku co podałeś jest zdjęcie Yamahy DT a nie o to tu chodzi.Po co się wypowiadasz, że jest ładny h*j to się ma do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Moze chlopakowi sie linki pomyliły :bigrazz:. Ogladałem kiedys to moto i powiem ze wyglada konkretnie. Fajne fele i oponki, a dodatkowo konkretne lagi. Musi sie tym pewnie fajnie smigac po miescie i na winklach. Silnik faktycznie wyglada jak od DT wiec pewnie z czesciami nie bedziesz miał kłopotu. Dodatkowa zaleta to to ze bedziesz miał niepowtarzalny sprzet. Kiedys bym go wziął ale akurat przy tym konkretnym egzemplarzu ktory ogladałem było troche do roboty dlatego sie na niego w koncu nie zdecydowałem. No i przynajmniej kiedys jak sie jeszcze nim interesowałem to były ceny bardzo niskie wiec to jeszcze jeden plus. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Sorry pomyliło mi sie :icon_mrgreen: PS.Na koło spie**alaj Edytowane 8 Września 2006 przez ziomek91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Miałem okazje tym pojezdzić i powiem, że w mieście to żadna ścigawka szans nie będzie miała.Na koło z 3 można postawić bez trudu.Do ziomka91 pusto masz we łbie, tułasz się zgruchoconym simsonem, nic nie wiesz na temat danego motoru to na jaki h*j spamujesz nędzna kreaturo.Kogo obchodzi wypowiedz "bardzo ładny" jeszcze cfaniakuje znawca :icon_mrgreen: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Miałem okazje tym pojezdzić i powiem, że w mieście to żadna ścigawka szans nie będzie miała.Na koło z 3 można postawić bez trudu.Do ziomka91 pusto masz we łbie, tułasz się zgruchoconym simsonem, nic nie wiesz na temat danego motoru to na jaki h*j spamujesz nędzna kreaturo.Kogo obchodzi wypowiedz "bardzo ładny" jeszcze cfaniakuje znawca :icon_mrgreen: ;)niebęde tu do ciebie pisał jakim jesteś debilem wszystko co o tobie sądze napisałem na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 I kto tu jest debilem :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 I kto tu jest debilem :icon_mrgreen:No odpwiedz sobie na to pytanie TY ku*wo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Tak mnie zabolało to, że mi ubliżyłeś :icon_mrgreen: .Chyba będe płakał achhhhh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Tak mnie zabolało to, że mi ubliżyłeś :icon_mrgreen: .Chyba będe płakał achhhhh ;)mam propozycje zamknij w końcu ryj i niepisz tych głupot pacanie bo mnie to pierdoli co jakieś pedałki do mnie piszą bo jestes taki głupi że aż śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 dziewczyny nie kłucicie sie :icon_mrgreen: takie sprawy na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 dziewczyny nie kłucicie sie :icon_mrgreen: takie sprawy na PWdzięki za komplement ;) pisze do tego pacana na PW ale nic do niego nie dociera :D :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jaki typas cały czas mnie wyzywa.Ty masz gościu jakieś kompleksy??Szkoda słów na ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi