NiceTree Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 SiemaMam bardzo pilna sprawę, sprowadzałem z USA 3 komplety naklejek i przyszło mi wezwanie do zapłaty cła, w urzędzie celnym w Poznaniu. Jako że adres na paczce był na moją matkę, to i do niej adresowane było wezwanie. Orientujecie się może czy jest wymóg stawienia się osobiście czy mogę pojechać np. ja z upoważnieniem do obioru paczki i dowodem osobistym matki? Pilna sprawa bo jutro akurat mam wolny dzień i mogę jechać. I jeszcze pytanie do Poznaniaków, jak z dworca autobusowego dojść do ulicy Głogowskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 co do dojazdu, to sproboj z mapa interii Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi