karol0545 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam jestem powaznie zianteresowany kupnem tej yamahy http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123562741. Mam kilka pytań czy warto ją kupowac. Dzwoniłem do właściciela i mówi zę 2500i9 zabieram ale myśle ze jeszcze by utargował. Mówił ze wady to to ze jest zjechany fraz na kopniaku i trzeba pchac . Obrotomierz niedziała bo niema linki i jest chyba coś ze śliamkiem cyz czymś takim.Pali 4l. Wyciąga 95km/h ale ma zembatki na moc. Mówił zę na orginalnych 120km/h.Dodaje dwa silniki w częsciach.. Co sądzicie o tej propozycji czy jest warto to kupić .Jakie moga być ewentualne koszty zlikwidowania tych wad. Może ktos oglądał ten motorower albo porostu zna właściciela a co z atym idzie wie coś więcej o tym motorowerze. Prosze o rady. Rodzice namawiają mnie do kupna skutera i tata znalazł mi peugeota trekkera z 2001r za 3000... jak myślicie co wybrać. Niebardzo chciałbym skutera bo ogólnie wole manualne skrzynie i skuter to taki troche niedlamnie pojazd tak mis ie wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie kupuj skutera jak nie lubisz autoamtu i niecodziennego wyglądu. :notworthy:Co do Yamaszki, to może zrób ustawkę z gościem i na miejscu coś starguj, rocznik coprawda stary, ale jeżeli masz silniki dwa dodatkowo to nie powinno być problemu z mechaniką. Koszty zlikwidowania tych wad to będą raczej groszowe sprawy, tylko nie wiem jak z ślimakime, czy da się go gdzieś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Rodzice namawiają mnie do kupna skutera i tata znalazł mi peugeota trekkera z 2001r za 3000... Trekker jest ok. Moja koleżanka go ma :notworthy: Cudownie chodzi, na prawde jest mocny. 90km/hJa osobiście bym wolał coś z biegami a ta RD ... Po prostu piękna jest. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 To gówno byłem to ogladać totalnie zajechany luzy na wale,wogle przerywa i niechce sie krecić na obroty.pomalowany pędzlemluzy na łożyskach głowki ramy,luzy na wachaczu i jeszczehamulce działaja tak chu*owo że szok w simku mi lepiej hamuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 To gówno byłem to ogladać totalnie zajechany luzy na wale,wogle przerywa i niechce sie krecić na obroty.pomalowany pędzlemluzy na łożyskach głowki ramy,luzy na wachaczu i jeszczehamulce działaja tak chu*owo że szok w simku mi lepiej hamuja Witam. No to kurde Karol .... gutka wypowiedź Cie chyba przekona do kupna ...Jeśli chcesz to jedz go obejrzyj zobacz itp. przedewszystki sprawdź, i się zastanów :notworthy:Poszukaj jakiegoś RG w tej cenie. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 szukam cały czas rg ale niema nigdzie w mojej okolicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 za 2500 to ta yamaha powinna powinna mieć wszystko w dobrym stanie,ale jak widzę tak nie jest.więc radziłbym dać sobie z nią spokój i tak jak mówi Magik poszukać jakiegoś RG.sam mam RG i na nic nie narzekam,tylko lać i jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam. Mi nie ziemsko podoba się ta RD: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=124036255 nie wiem jak jest ze stanem technicznym pod względem silnika, ale wygląd na 5+ :notworthy:Jeszcze tylko zrobić małe WT i pomalować białym markerem te napisy na oponach i miodzio maszyna :notworthy: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Magik ty kupujesz to rd o kturym piszesz?? Silnik jest chyba w dobrym stanie ale niewygląda on jak dlamnie pieknie..... Ale ogólnie maszyna niczego sobie... P.S. Gutek dzięki za info o tej rd . Tak bym na darma jechał......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Magik ty kupujesz to rd o kturym piszesz?? Nie, nie kupuje i nie mam zariaru kupić.Popraw błąd :biggrin: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi