bols2 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mam pytanie czy w świetle prawa można jeździć na gumie?Miał ktoś może jakieś przygody z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 na gumie możesz jeździć tylko w wyznaczonych miejscach i to za pozwoleniem. np pasy startowe. chyba, ze masz swoją działke :) a jeśli gliniarze Cię złapią na gumie to zarzucą Ci coś w rodzaju ,,zbyt mało ostrożej jazdy po drogach publicznych" :) i jak znam życie przekroczenie predkości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Do niedawna nie było przepisu zabraniającego jazdy na gumie, słyszałem o projekcie takiej nowelizacji kodeksu drogowego, ale nie wiem czy wszedł on w zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 E tam najpierw muszą cie złapać :) Ale tak na serio to lepiej jeździć tak na drogach mało uczęszczanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Witam.Jazda na gumie to nic innego jak: Narażenie na niebezpieczeństwo innych użytkowników dróg. Jak masz spoko "smerfa" (dawno tak łądnie o nich nie mówiłem :lol: ) nie zrobi Ci nic, pytajac jeszcze o moto a jak trafisz na gargamela :twisted: potrafi Ci 300 zeta walnąc. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 czyli 99,9 % że mandat........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Raczej tak. Swoją drogą co powiedzą o paleniu gumy?? Pewnie "zanieczyszczanie środowiska, hałas....." itp, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Raczej tak. Swoją drogą co powiedzą o paleniu gumy?? Pewnie "zanieczyszczanie środowiska, hałas....." itp, itd no i jeszcze że ślady na jezdni zostawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 21 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2003 Nom napewno by psy zatrzymali jakbys postawił motor na gume lub byś gume palił. Moze by nie ukarali bo na jakiej podstawie.Ale by próbowali sie czepnonć czegokolwiek. Tak mi sie wydaje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 u mnie kumple zawsze ściemniją że ich podnośi jak zmieniaja biegi ,że te motory tak mają i trudno je opanować :P ,jak spoko gliniaż to puszcza ,a palenie gumy jest zabronione .... ,ale jechać i palić niemogą Ci zabronić :P :D :D :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi