Piotrek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam serdecznie,mam do Was taką prośbę, czy moglibyście polecić mi kilka dobrych sklepów z odzieżą motocyklową oraz kaskami we Wrocławiu? Czy warto kupić tą kurtkę : klik czy lepiej dopłacić i kupić coś takiego klik a moze jeszcze macie inne propozycje co do zakupu w podobnych cenach? A i jeszcze jedno, mam 196 cm wzrostu. Proszę o pomoc i podanie adresów dobrych sklepów we wrocławiu. Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GianMarco r1 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam!Jezeli chodzi o sklepy to jest kilka : Inter motors ul Armi Krajowej.Motorland ul.Zegiestowska.Na Karkonoskiej vis' a vis' TVP ,oraz na ulicy Łokietka.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja kupowałem ciuchy w Modece (na przeciwko Telewizji). Kaski na Żegiestowskiej. Podbno jest też jakiś sklep na RuskiejPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 dzięki za odpowiedzi :-) I jeszcze jedno, dowiedziałem się, ze 9 września w padanie jest wysprzedaż. Czy warto zakupić ubrania tej firmy? bo czytałem o niej pozytywne opinie, ale nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam serdecznie,mam do Was taką prośbę, czy moglibyście polecić mi kilka dobrych sklepów z odzieżą motocyklową oraz kaskami we Wrocławiu? Czy warto kupić tą kurtkę : klik czy lepiej dopłacić i kupić coś takiego klik a moze jeszcze macie inne propozycje co do zakupu w podobnych cenach? A i jeszcze jedno, mam 196 cm wzrostu. Proszę o pomoc i podanie adresów dobrych sklepów we wrocławiu. Pozdrawiam 24.09 jest giełda motocyklowa na ul.Karmelkowej .Tam kupisz wszystko i tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Swój kask kupowałem na Żegiestowskiej. Słuchajcie, a w którym miejscu na Armi Krajowej jest ten sklep ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Słuchajcie, a w którym miejscu na Armi Krajowej jest ten sklep ? ? ?http://www.centrum.motocyklowe.pl/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi