PM2Z Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 znalazłem moto (jak w temacie), ma jednak spawaną ramę w miejscu mocowania silnika. facet zapewnia, że jest to "typowa przypadłość" tych motorów i że nie ma się co martwić (że niby po wielkich przejściach).co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Napewno po potężnym szczale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Napewno po potężnym szczale. a sądzisz tak ponieważ ? A w temacie :w mojej supertenerce miałem podobną historię, profile ramy były nadpęknięte nad spawami tylnych górnych mocowań silnika,bynajmniej nie była to wina wypadku. Podejżewam że to z powoduwibracji silnika (trochę ich generuje). Pospawałem to ze wzmocnieniami,przeżyło wyjazd do Lwowa i na razie nic się nie dzieje.Jeśli chcesz pogadać o tym sprzęcie zapraszam na gg :notworthy: Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Jesli mocowania sa pekniete to wedlug mnie jest cos nie tak. Posiadam trzeci sezon XTZ 750, duzo jezdze i nic takiego sie ie dzieje. W mojej okolicy wsrod znajomych przewinelo sie z piec Super Tener i tez nikt nie mial takiego problemu. Silnik owszem generuje spore wibracje ze zdaza sie ze plastiki miescami pekaja jesli zle sie przykrecilo ale bez przesady zeby mocowania pekaly. Moze bylo cos kiedys robione z silnikiem, byl wyjmowany i zle zamontowany np. bez jakiejs podkladki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi