RaY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, czy oplaca sie zamienic aprilie RX na RS ? w idealnym stanie 99 r, czy jednak RX ma lepsze osiagi ? mam 175 cm wzrostu nie będe za duży ? i mam jeszcze takie pytanie istnieje mozliwosc wymiany kola w RS ? tyl ma takie smieszne plastykowe fegli :biggrin: da sie cos z tym zrobic ? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygus213 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Temat powinien zostać przeniesiony do działu motorowery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) A od kiedy 125 ccm to motorower? No chyba, że coś przeoczyłem. Ja mam 177 cm i na pewno nie jestem za duży na rs'ke, osiągi przy pełnym odblokowaniu są chyba dobre jak na 125, ja wyciągnąłem 170(licznikowe) Tylko co masz na myśli mówiąc, że tylne koło jest plastykowe? Mi sie jakoś nie rzucilo w oczy :biggrin: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Sasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 nie wiem co z ta felga, takie zludzenie bo w enduro to wyglada inaczej :notworthy: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 sa to dwa rozne motory sluzace do czego innego i nie ma sensu ich porownywac ale rska bedzie szybsza bo ma owiewki i inne przelozenie. ps. nie polecam zmiany na asfalcie jest nudno sam zmienilem kmxa na rske i zaluje bo sie normalnie nudze i z zalem patrze na lasy i pola:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja mam to samo zaminilem rx na cb :notworthy:( i teraz jak widze kumpli na enduro to mi sie plakac chce a jak pojade do lasu lub widze pola itd szkoda gadac jazda na asfalcie jest bardzo nudna polecam zostawic rx chyba ze kase potrzebujesz to za rs wiecej weźmiesz :notworthy: rs szybsza rx szybciej sie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 myslalem, zeby wymienci mzoe zebatke w RS i bedzie miala wieksze przyspieszenie :biggrin: z reszta u mnie po lasach sami mysliwi, a drogi mam nowe porobione az kusza ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 zrób z RXa supermoto :biggrin: takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi