piasek72 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mam zamiar kupić Virago 750. Miałem kiedyś Jawe 350 TS i chciałbym powrócić do dawnych lat. Czy 750 jest droga w utrzymaniu? Może ktoś ma namiary na taki "motorek", może lepiej sprowadzić. Chcę na to przeznaczyć ok.12 tys. ze wszystkim tj. biurokracja, rejestracja itp.Fajna stronka i pozdrawiam wszystkich miłośników dwóch kółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mam takiego sprzęta do sprzedania, ale trochę drożej : http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M275404 .Sprzęt wdzięczny, służył mi przez 8 lat, tylko bieżące utrzymanie, czyli standard! W prowadzeniu świetny, mocny i wygodny. Polecam każdemu Virago 750, inaczej nie jeździłbym nim 8 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 DYMSHA - to prawie nie jeździłeś tym moto - 15 Tmil przez 8 lat :biggrin: to jakie tam używanie turystyczne :biggrin: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) DYMSHA - to prawie nie jeździłeś tym moto - 15 Tmil przez 8 lat :biggrin: to jakie tam używanie turystyczne :biggrin:W 2002 urodziła mi się córa i ostatnie 4 lata to wstyd się przyznać ile jeździłem. Turystyka weekendowa :biggrin: ! Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mam zamiar kupić Virago 750. Miałem kiedyś Jawe 350 TS i chciałbym powrócić do dawnych lat. Czy 750 jest droga w utrzymaniu? Może ktoś ma namiary na taki "motorek", może lepiej sprowadzić. Chcę na to przeznaczyć ok.12 tys. ze wszystkim tj. biurokracja, rejestracja itp.Fajna stronka i pozdrawiam wszystkich miłośników dwóch kółek.ja jeżdziłem virówą z 86 roku i od września zeszłego roku do połowy lipca tego roku zrobiłem 18 tys km bez problemu za 12 tys spokojnie coś kupisz może spróbuj 1100 gabaryty te same a moment jednak przyjemniejszy uważam że na 1 moto do jeżdżenia bardzo przyjazne i wdzięczne - jedna wada to to że rozrusznik będzie klekotał :biggrin: ale z tym można żyć .oczywiście postaraj sę kupować z kimś kto ma pojęcie o maszynachpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Szafir Dymsha nie ściemnia pisząc o swojej maszynce ,akurat ją znam i wiem ile Dymsha smiga :notworthy: Jest godna polecenia jakem tetryk :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jakbym mógł podważać wiarygodność DYMSH'y? Ja tylko stwierdzam, że mało używana /i z rąk forumowicza, czyli bez miny/ :notworthy: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Mam zamiar kupić Virago 750. Miałem kiedyś Jawe 350 TS i chciałbym powrócić do dawnych lat. Czy 750 jest droga w utrzymaniu? Może ktoś ma namiary na taki "motorek", może lepiej sprowadzić. Chcę na to przeznaczyć ok.12 tys. ze wszystkim tj. biurokracja, rejestracja itp.Fajna stronka i pozdrawiam wszystkich miłośników dwóch kółek.Bardzo dobry motorek.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Mam zamiar kupić Virago 750. Miałem kiedyś Jawe 350 TS i chciałbym powrócić do dawnych lat. Czy 750 jest droga w utrzymaniu? Może ktoś ma namiary na taki "motorek", może lepiej sprowadzić. Chcę na to przeznaczyć ok.12 tys. ze wszystkim tj. biurokracja, rejestracja itp.Fajna stronka i pozdrawiam wszystkich miłośników dwóch kółek. Doskonale Cię rozumiem, właśnie wczoraj kupiłm Virago 1100, też nie jeżdziłem od lat szkolnych. Rocznik 90, dałem 10000, 3 godzinki jeżdziłem ( kilometrów to niewiele ) , po osiedlowych dróżkach i pętli autobusowej ćwiczyłem ruszanie, hamowanie, ósemeczki i takie tam, łapy mi latają, ciężki, ale jest cudownie, zjadłem obiadek i zaraz lece śmigać dalej.Kupuj bo sezon się kończy, powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi