kules Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 110/90 to max dla RXa na większej bedzie sie poprostu mulił. zalecają 110 na tył w instrukcji, ja mam 120 i dobrze się jeździ, 130 zmieści się też bez problemu, ale takiej potrzeby nie ma - z doświadczenia ja wahałbym się między 120 a 110. Kusi mnie żeby następną właśnie 110 kupić i potestować różnicę, ale jak już pisałem na 120 dobrze się jeździ, choć zawsze pozostaje pytanie czy na 110 nie było by lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja to najlepiej bym wzioł 110 tylko oto chodiz ze ja moge zadarmo dostac i on muwie ze najmneijsza jaka jets to hyba ze 130 120 i dolatego mnei pytał jaka sie najwieksza zmeisci.nic hyba wiedze ze trzeba bedize sobie samemu spawic.dzieki za rady :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 zalecają 110 na tył w instrukcji, ja mam 120 i dobrze się jeździ, 130 zmieści się też bez problemu, ale takiej potrzeby nie ma - z doświadczenia ja wahałbym się między 120 a 110. Kusi mnie żeby następną właśnie 110 kupić i potestować różnicę, ale jak już pisałem na 120 dobrze się jeździ, choć zawsze pozostaje pytanie czy na 110 nie było by lepiej.tylko, że Ty masz 125 a mowa jest o 50 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi