Adam M. Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 A skad ja mam wiedziec ile to w Polsce kosztuje jezeli ja pisze z Kanady ???Pytaj sie Pawla czy Dominika.Ja tez swoja skrzynie ogladalem i bardzo mi dobrze wygladala, ale potem wzialem sie za suwmiarke i niestety, ani otwor trzymajacy wodzik w przesowce, ani ramiona wodzika nie trzymaly wymiarow nawet w okolicach naprawczych :biggrin:. Biorac pod uwage ze taki wodzik to kawalek blachy wyciety mlotem to trudno sie dziwic. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 sorki niezauwazyłęm ze ty z kanady :biggrin: to moze ktoś mi odpowie ile to mniej wiecej kosztuje tutaj u nas???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 nio co jest??? nikt niema pojecia na ten temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 W warsztatach to się wycenia idywidualnie, pamiętam tylko że w autoryzowanym serwisie suzuki roboczo-godzina kosztuje coś ok 70zł...to teraz sobie policz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 W Bydg rozpolowienie silnika kosztuje cos okolo 600 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Zależy jaki silnik.http://www.motowarsztat.com/serwis.htmlhttp://fan-motor.pl/cennik.php Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi