Skocz do zawartości

BIESZCZADY- wrzesien

wild
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mefos napisał:

ja jade :biggrin: w najblizszym czasie dowiem sie czym mam jutro wolne i albo dzisiaj po poludniu albo juitro o podobnej porze smigam do smolnika

Hej Hej!!! Super!

Znalazłem w Smolniku fajne schronisko. Przynajmniej fajna stronka. Kto wie, kto wie...

* Marcin * napisał:

Acha. Może ktoś chce się wybarć w najbliższy weekend nad morze, Sandomierz, Zamość lub inne fajne miejsce. Tak czy inaczej na 2 dni jazdy w słońcu!!!!!! :biggrin:

Hej Marcin! Pod koniec wrzesnia lub poczatek pazdziernika wybieram sie nad morze, wiec bardzo chetnie sie do ciebie dolacze jesli terminy beda pasowac :biggrin:

pozdrawiam zachar

mefos napisał:

ja jade :biggrin: w najblizszym czasie dowiem sie czym mam jutro wolne i albo dzisiaj po poludniu albo juitro o podobnej porze smigam do smolnika

Tak na wszelki wypadek do którego Smolnika??

W okolicach Komańczy, czy tego na granicy już.

Pozdrawiam

zachar napisał:

Hej Marcin! Pod koniec wrzesnia lub poczatek pazdziernika wybieram sie nad morze, wiec bardzo chetnie sie do ciebie dolacze jesli terminy beda pasowac :biggrin:

pozdrawiam zachar

Hej Hej! Termin każdy mi pasuje. Ach, byleby pogoda dopisała. Jak będziesz znał konkretny termin to daj znać!!!

Rozumiem że ten weekend nie pasuje??

e-mail: cinaga@wp.pl

Pozdrawiam.

Edytowane przez * Marcin *

Konował napisał:

Jakby ktos z okolic Krosna w sobote sie wybierał to dajcie znać.

Ja jak na razie na 50 % - negocjacje rodzinne w toku :biggrin:

Ale jesli już to prawdopodobnie polecę zaprzęgiem i obawiam się , że przelotowa w granicach 70-80 będzie dla Twojej kawy ciutke przymała :biggrin:

Witam.Niestety okazalo sie ze musze byc w pracy w sobote. :buttrock: Mam tylko nadzieje ze uda mi sie dojechac do Smolnika w sobote wieczorem.W najgorszej wersji bede mogl sie tam zjawic dopiero w niedziele rano.W zasadzie po zlocie :) .Ech zycie.Pewnie skonczy sie tylko na tym ze posmigam sobie po bieszczadach.Bawcie sie dobrze.

Witam

Wlasnie sie pakujemy i za jakies pol godzinki w droge :buttrock: trza duuuzzooo %%%% wziac bo noce zimne :D

Jak cos to jedziemy czarną padaką M07/10 <janek> .

Anretam nie wkręcaj :D bierz trupa i jedziemy :)

Pozdrawiam I do zobaczenia na miejscu :D

Artur

Padlina GjePeX

Konował napisał:

Coś mało ludzi było, za to scena z przyczepy ciągnikowej to jest to !!!!

przy tej przyczepie to woodstok sie chowa. :crossy:

A na serio to bylo dosyc fajnie, tylko ziąb jak cholera, współczuje tym co nocowali w namiotach. :crossy:

Za to pogoda byla idealna do jazdy po gorskich drogach. :P

My co prawda dotarlismy dopiero w piatek po zmroku ale i tak udalo nam sie zakwaterowac w "pensjonacie".

Jezeli chodzi o muzyke to byla taka sobie, niezbyt dobre naglosnienie.

Najwyrazniej zlot byl niezbyt dobrze rozreklamowany bo bylo niewielu motocyklistow, a o bajkerach z dalszych stron nie wspomne - my bylismy chyba jedyni z lubelszczyzny.

Nie liczac drobnych awarii z motocyklem moim i Zachara wszystko bylo okey.

Za rok najprawdopodobniej pojawimy sie znowu :D

No i wrocilim :D

Impreza taka sobie, koncerty też <kto pamięta z soboty koncert z krową i księdzem na scenie ? :buttrock: >

A że zimno w nocy było? Trzeba było się dogrzewać :D :buttrock: ... spałem w namiocie i nie narzekam :lalag: tylko jeszcze dzisiaj mnie coś trzyma ;)

Tubylcy :buttrock: pilismy z nimi miejscowy specyfik :icon_mrgreen: winko gazowane z kolą ;)

Generalnie pomimo niedociągnięć organizatorów, awarii trupa <urwany lancuszek sprzeglowy> i innych przyczyn niezaleznych daje 5/10

Pozdrawiam

Artur

no ta przyczepa była the best - jak ją przywiezli na miejsce to ekipa wymiatała jakieś pozostałości po płodach rolnych na ziemię :icon_mrgreen: ale ogólnie imprezę zaliczam do udanych. Szkoda tylko że nie miałem okazji zintegrować się :buttrock: z kimś z forum..... hmmm, a może miałem??? :buttrock: wie ktoś coś na ten temat ?? :buttrock: noo ale jak za 5 pln-ów to obleci. Za rok może odwiedze ponownie ten przybytek. :lalag: