* Marcin * Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ja jade :biggrin: w najblizszym czasie dowiem sie czym mam jutro wolne i albo dzisiaj po poludniu albo juitro o podobnej porze smigam do smolnika Hej Hej!!! Super!Znalazłem w Smolniku fajne schronisko. Przynajmniej fajna stronka. Kto wie, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachar Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Acha. Może ktoś chce się wybarć w najbliższy weekend nad morze, Sandomierz, Zamość lub inne fajne miejsce. Tak czy inaczej na 2 dni jazdy w słońcu!!!!!! :biggrin: Hej Marcin! Pod koniec wrzesnia lub poczatek pazdziernika wybieram sie nad morze, wiec bardzo chetnie sie do ciebie dolacze jesli terminy beda pasowac :biggrin: pozdrawiam zachar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Marcin * Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) ja jade :biggrin: w najblizszym czasie dowiem sie czym mam jutro wolne i albo dzisiaj po poludniu albo juitro o podobnej porze smigam do smolnika Tak na wszelki wypadek do którego Smolnika??W okolicach Komańczy, czy tego na granicy już.Pozdrawiam Hej Marcin! Pod koniec wrzesnia lub poczatek pazdziernika wybieram sie nad morze, wiec bardzo chetnie sie do ciebie dolacze jesli terminy beda pasowac :biggrin: pozdrawiam zachar Hej Hej! Termin każdy mi pasuje. Ach, byleby pogoda dopisała. Jak będziesz znał konkretny termin to daj znać!!! Rozumiem że ten weekend nie pasuje??e-mail: [email protected] Pozdrawiam. Edytowane 22 Września 2006 przez * Marcin * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefos Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 www.pogodzinach.neostrada.pl tam znajdziesz mapki dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jakby ktos z okolic Krosna w sobote sie wybierał to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jakby ktos z okolic Krosna w sobote sie wybierał to dajcie znać.Ja jak na razie na 50 % - negocjacje rodzinne w toku :biggrin: Ale jesli już to prawdopodobnie polecę zaprzęgiem i obawiam się , że przelotowa w granicach 70-80 będzie dla Twojej kawy ciutke przymała :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefos Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ja bede jutro jechal z rzeszowa na zlot (wyjazd okolo 10, przejazd nieopodal krosna) ja chcialbym utrzymywac predkosc na poziomie 100. jak bede wyjezdzal napisze w jakim skladzie i dokladnie ktoredy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam.Niestety okazalo sie ze musze byc w pracy w sobote. :buttrock: Mam tylko nadzieje ze uda mi sie dojechac do Smolnika w sobote wieczorem.W najgorszej wersji bede mogl sie tam zjawic dopiero w niedziele rano.W zasadzie po zlocie :) .Ech zycie.Pewnie skonczy sie tylko na tym ze posmigam sobie po bieszczadach.Bawcie sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Witam Wlasnie sie pakujemy i za jakies pol godzinki w droge :buttrock: trza duuuzzooo %%%% wziac bo noce zimne :D Jak cos to jedziemy czarną padaką M07/10 <janek> .Anretam nie wkręcaj :D bierz trupa i jedziemy :) Pozdrawiam I do zobaczenia na miejscu :D Artur Padlina GjePeX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Po powrocie podzielcie się wrażeniami i opiniami na temat imprezki w Smolniku......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Coś mało ludzi było, za to scena z przyczepy ciągnikowej to jest to !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Coś mało ludzi było, za to scena z przyczepy ciągnikowej to jest to !!!!przy tej przyczepie to woodstok sie chowa. :crossy: A na serio to bylo dosyc fajnie, tylko ziąb jak cholera, współczuje tym co nocowali w namiotach. :crossy: Za to pogoda byla idealna do jazdy po gorskich drogach. :P My co prawda dotarlismy dopiero w piatek po zmroku ale i tak udalo nam sie zakwaterowac w "pensjonacie".Jezeli chodzi o muzyke to byla taka sobie, niezbyt dobre naglosnienie.Najwyrazniej zlot byl niezbyt dobrze rozreklamowany bo bylo niewielu motocyklistow, a o bajkerach z dalszych stron nie wspomne - my bylismy chyba jedyni z lubelszczyzny.Nie liczac drobnych awarii z motocyklem moim i Zachara wszystko bylo okey.Za rok najprawdopodobniej pojawimy sie znowu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No i wrocilim :D Impreza taka sobie, koncerty też <kto pamięta z soboty koncert z krową i księdzem na scenie ? :buttrock: >A że zimno w nocy było? Trzeba było się dogrzewać :D :buttrock: ... spałem w namiocie i nie narzekam :lalag: tylko jeszcze dzisiaj mnie coś trzyma ;)Tubylcy :buttrock: pilismy z nimi miejscowy specyfik :icon_mrgreen: winko gazowane z kolą ;) Generalnie pomimo niedociągnięć organizatorów, awarii trupa <urwany lancuszek sprzeglowy> i innych przyczyn niezaleznych daje 5/10 PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzo Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 no ta przyczepa była the best - jak ją przywiezli na miejsce to ekipa wymiatała jakieś pozostałości po płodach rolnych na ziemię :icon_mrgreen: ale ogólnie imprezę zaliczam do udanych. Szkoda tylko że nie miałem okazji zintegrować się :buttrock: z kimś z forum..... hmmm, a może miałem??? :buttrock: wie ktoś coś na ten temat ?? :buttrock: noo ale jak za 5 pln-ów to obleci. Za rok może odwiedze ponownie ten przybytek. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Moze jakies fotki,filmy?ma ktos?Chetnie bym obejrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi