sebeq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Pierun jak będziesz jezdził tak jak w avatarze to mozesz się tego spodzIewać :D ,czego Ci nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Nikt nie zastanowił się dlaczego? Na mojego nosa zerwała się kieta (stąd te zagłebienia nad zembatką zdawczą) i potem cały ten bajzel powstał. Może to trochę za duży sktót myślowy, ale kto ma troche pojęcia to wie OCB. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Nikt nie zastanowił się dlaczego? Na mojego nosa zerwała się kieta (stąd te zagłebienia nad zembatką zdawczą) i potem cały ten bajzel powstał. Może to trochę za duży sktót myślowy, ale kto ma troche pojęcia to wie OCB. tez mi sie tak wydaje, zerwal sie lancuch, zablokowal zebatke zdawcza, ktos niewiedzial co sie dzieje, wcisnal sprzeglo, ruszyl dzwignia zmiany biegow i sie wszystko zmielilo. no i maly update, ta kupa poxipolu to zasmarkana dziura w bloku :Ddziura ktora powstala w wyniku wylamania kawalka oslony nad lancuchem pozniej podrzuce zdjecia. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez bartekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Z tego co sie naczytalem o yamaha to cierpia one na te skrzynie. Wlasciciel tej to prawdziwy kat. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi