CiasnyBaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 WitamWczoraj w Glwicach na ul toszeckiej (wylotówka na poznań) na światłach- komuś chyba pękła miska olejowa i cały olej samochdowych wylał sie na jezdnie.Jako ze to skrzyzowanie i wszyscy hamują nie długo trzeba było czekać na szlifa motocyklisty.Zaraz jeden leżał. Czeka go mocowanie migacza i malowanie plastików.Ja jak stanałem na tej plamie to noga ślizgała sie jak na lodzie. Zaraz na szczescie była juz straż i usuneła... Uważajcie na plamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 WitamWczoraj w Glwicach na ul toszeckiej (wylotówka na poznań) na światłach- komuś chyba pękła miska olejowa i cały olej samochdowych wylał sie na jezdnie.Oby mu się silnik zatarł i nie było go stać na naprawę. Właścicieli gruzów "znaczących teren" wieszałbym normalnie za jaja. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Ostatni tak samo bym pojechał. Miałem farta że było szeroko i tylko noga na plamie mi odjechała! Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 U mnie w Koninie jest nielepiej niestety :biggrin:Trzeba patrzeć co ma się przed sobą... :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi