Jackuzy Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Kurcze teraz jestem poza domem i nie mam tego linka do sklepu ale jak wróce to dozuce :biggrin: ale do Dt80 MX widziałem dwa korbowody jeden za 80zł a drugi za 50zł w dwuch sklepach :biggrin:.....ale to MX więc pewnie dlatego taniej jst niż w LC Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 50zł?? Korba od Japońca jest tańsza niz poodruba chinska do MZ'tki (do eMY 70zł)? Coś mi sie to nie widzi :| Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 50zł?? Korba od Japońca jest tańsza niz poodruba chinska do MZ'tki (do eMY 70zł)? Coś mi sie to nie widzi :| moze ta korba do japonca to jakis bzarowy shit bo az sie nie chce wierzyc zeby to takie tanie bylo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Zgodnie z obietnicą LINKA do SKLEPU (AG-MOT) Na liscie jest "Korbowód do DT 80 MX" (czyli ta wersja chłodzona powietrzem) KOD 70/5 Na KEMOT-Motocykle jest też korbowód do DT80MX (powietrze) za 80zł LINKA do tego miejsca trzeba przewinąc strone na dół jest lista rzeczy do DT Pozdro dla niedowiarków :biggrin: Ale może to siakaś podróba z plastyku...:biggrin: Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 cena-jakosc panie kolego sie tu klania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) no to musze powiedzieć że innego do MX nie znalazłem niz te dwie a do teo (według zdjęć) wyglądają dokładnie tak samo jak moja obecna korba.... Jak się wkurze to kupie cały silnik ..... może bez tłoka i cylindra...ma ktoś taki za 150zł :biggrin::D:P Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Czy czasem Koledzy nie mylą wyważenia w wycentrowaniem?Ortografia także się kłania, o interpunkcji nie wspominając... Wał po naprawie podlega wycentrowaniu, nie wyważaniu. Chyba że stosujemy części zamienne o innej masie niż oryginalne. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi