Skocz do zawartości

No i już mam

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wieczorem kolega przywiózł mi paczke z zamówionym sprzętem od Louisa, w sumie: kask, spodnie, rekawice i kurtka. No i.... ogólnie wszystko gra, kartka jest zajebista, ale za mała :D bede musiał wymienić. Spodnie brałem w ciemno (nie pasowała mi rozmiarówka) i pasują super. Kask jest git, ale szybka cos paruje :biggrin: -----> paruje podczas przymierzania, moze podczas jazdy bedzie lepiej, a jak nie??

Napiszcie cos o tym ,mam jeszcze 12 dni na zapłacenie więc moge wymienić, czy możę niema sensu. Rękawice pasują elegancko.

I tak to jest- niby zamawiasz wg. katalogowych tabel rozmiawarowych,a i tak nieobedzie sie bez niespodzianek.

Tyle dobrze, ze paczka w niemczech dochodzi w 2 dni, a ja mam dosć dużo dobrych znajomych w niemczech, którzy wymienią mi sprzęt i przywiozą....prędzej czy póżniej :)

A czy nie lepiej zamiast kupować kota w worku, przejechać się do Niemiec celem dokonania stosownych zakupów? Do granicy daleko nie masz (jeżeli to ten Jawor koło Legnicy).

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Znam conajmniej 3 osoby co posiadają ten kask i im nie paruje, jak bedzie parował podczas jazdy to zgłoś jakąś reklamację czy cuś :bigrazz:

Pozdrawiam.

Ok, więc wierze, że nie bedzie parował podczas jazdy, jeśli jest używany przez twoich ziomków i nie paruje to mi też nie powinien. Dzieki wielkie, uspokoiłeś mnie troche.

A czy nie lepiej zamiast kupować kota w worku, przejechać się do Niemiec celem dokonania stosownych zakupów? Do granicy daleko nie masz (jeżeli to ten Jawor koło Legnicy).

Tak do granicy mam nie daleko (to ten Jawor), ale brak czasu (praca itp. ) ogranicza moje możliwości.

No i moze jestem zbyt wygodny, zeby sie bujać kilkaset kilomertrów na zakupy. :biggrin:

Mam jeszcze pytanko odnośnie kurtki, jest to model Roleff Genua. Zakupiłem rozmiar M, bo taki mam i wszystko zamawiałem w tym roz. Kurteczka jest elegancka, ale jakaś taka kusa, powiedzmy, że dobrze do mnie przylega, rękaw trochę przykrótki, no i w ogóle jest trochę krótka :biggrin: Tak więc mam zamiar wymienić ją na roz. L, a w razie gdyby była zbyt duża (duże różnice po miedzy rozmiarami), mam zamiar skorzystać zzzz nie wiem jak to sie fachowo nazywa (o ile ma to nazwę), coś jakby ściągacze w pasie i na rękawach, ale na zatrzaski

Z resztą zobaczcie sami :

http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=506379

No i co dobrze kombinuje, czy jak koń pod góre :biggrin: