Gregor Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 http://knuttz.net/hosted_pages/Kimi-s-Bike-20060823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, nie wiem co powiedzieć....Poezja to i tak za małe słowo...TU TRZEBA POETY !!!!!!!! Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wiadomo, czarny mat :) :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Takiego czopka to ja rozumiem :), ale za niski troche, skrecac to sieprzy 20km/h :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ta, i co 10km zjazd na stacje, chyba ze ma pod siedzeniem cos jeszcze, ja sie nie znam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 jak obok takiego śmiesznego chopperka do lansowania się stoi enzo, to można docenić jego piękno i nie przejmować sę tym jak jeździ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 motorki Walza to zawsze sa o zacieciu sportowym ale i tez troche kosztuja jakies 40-50 tys euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) mogli by sie wysilic i dac w kolorze. :) a chopper niczego sobie.. niektore rozwiazania stylistyczne nawet w pyte. Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 motorki Walza to zawsze sa o zacieciu sportowym ale i tez troche kosztuja jakies 40-50 tys euro To ten sprzęt ma zacięcie sportowe? :D Chyba objawia się ono poprzez filtr powietrza bo poza tym to nie widze tam żadnych akcentów sportowych. Może ma duży silnik ale to i tak nie zmienia faktu, ze nadaje się głównie do jazdy na wprost (na krótkich odcinkach). Zresztą mi konstrukcje Walza się nie podobają. Jak bym dostał 1/4 kasy jaką trzeba zapłacić za ten motocykl to podejmuje się zbudowania Harleya o dużo bardziej sportowym zacięciu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 wygląd na prawde super, ale eeee, taki troche dziwny. jest ładny, ale ja bym takiego nie chcial, za to Enzo bardzo chętnie bym powziął :) no, bak pojemnością nie grzeszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 a ciekawe czym smiga nasz robercik, w koncu jako kierwca testowy BMW ma rocznie 880tys. euro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) No cóż jak ktoś ma full kaski. Brawa dla Walza no ale jeżeli ma się takiego klienta :D . Sorki Wild :biggrin: ale nie zgodzę się z tobą odnośnie koloru i zacytuję Russella Mitchella "kolorowe choppery wyglądają jak torebki prostytutek" :) . Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez kardan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) kardan, zle zrozumiales- nie chodzilo mi o kolor choppera tylko ze zdj jest w WB :) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 kardan, zle zrozumiales- nie chodzilo mi o kolor choppera tylko ze zdj jest w WB :DUps nieporozumienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 HARD CORE i wszystko jasne podoba mi sie bardzo i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi