enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 mam w atlantisie cylek malossi sport 70 i yasuni r, skut ma 2 muły, jeden od 0-15 i drugi od 50-72, ten pierwszy w zasadzie to nieprzeszkadza ale drugi jest denerwujący, na prostej bardzo cieżko jest przekroczyć 70 (85), potzreba lekkiej górki, ale gdy minie 72 dostaje kopa jakby sprężarka się włączyła i ciągnie do 90(115) nawet przy wjeździe na wiadukty. jak zlikwidować tego drugiego muła ? gaźnik do dellorto phva 14mm, wario hebo ng rolki 4,1 gr, zamówiłem 3,6gr< pomogą coś ? *w nawiasach licznikowe prędkości, przed nawiasem gps Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 na 100% rolki w wariatorze wystarczy dobrac odpowiednia wage i po klopocie najlepiej zamow caly zestaw rolek koszt okolo 80 zl roznej wagi i trzeba posprawdzac na jakich rolkach najlepiej idzie (u mnie tez tak bylo jak zalozylem sportowy tlumik )pozdro. psjak tam jedziesz na te zawody czy nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 wario hebo ng rolki 4,1 gr, zamówiłem 3,6gr< pomogą coś ?Ja bym obstawiał właśnie rolki (miałem podobny problem, który zniknął jak ręką odjął po wymianie rolek). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi