DZIADU Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja ostatnio słucham R6 lub R6 i antyradia :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja ostatnio słucham R6 lub R6 i antyradia :biggrin:Ja tam wolę dźwięk R4. :D A radia mogę sobie posłuchać w domu. :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 pokaż mi Maciek87 jak na te "dokanałowe" słuchawki zakładasz kask :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 słuchawki typu IEM np. Creativa Zen Aurvana izolują nawet 90% dźwięków z otoczenia.Tylko cena trochę zaporowa :| Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 pokaż mi Maciek87 jak na te "dokanałowe" słuchawki zakładasz kask :) Nie wiem czy wiesz ale słuchawki dokanałowe jak sama nazwa wskazuje umieszcza sie w kanale słuchowym i nie wystają tak jak zwykłe pchełki, więc żaden problem założyć kask, mnie sie zdaża nawet czasem usnąć w tych słuchawkach i ich nie czuje. EP-630 wyglądają tak. Tylko cena trochę zaporowa :| No niestety za te słuchawki trzeba dać około 300 zł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja tam wolę dźwięk R4. :D A radia mogę sobie posłuchać w domu. :) Czterocylindrowe autka są dobre dla dzieciaków :biggrin: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi