drzorrz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Wszystkich! Mam problem. Sprawa wygląda następująco, dotyczy XV535 z 92r.:1. Akumulator kręci bez problemu,2. Pompa paliwa działa nawyraz intensywnie (wcześniej nie "tykała" tak głośno i intensywnie).3. Nie pali. Parę dni temu miałem podobny problem. Przełączyłem na rezerwę i zaskoczył. Tym razem nie, bo byłem już na rezerwie;) Za wszystkie sugestie z góry dzięki,Drzorrz Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez drzorrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich! Mam problem. Sprawa wygląda następująco, dotyczy XV535 z 92r.:1. Akumulator kręci bez problemu,2. Pompa paliwa działa nawyraz intensywnie (wcześniej nie "tykała" tak głośno i intensywnie).3. Nie pali. Parę dni temu miałem podobny problem. Przełączyłem na rezerwę i zaskoczył. Tym razem nie, bo byłem już na rezerwie;) Za wszystkie sugestie z góry dzięki,Drzorrz Nie jestem specjalistom ale sprawdz stan świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zabierz ja do Pawla do Zielonki niech ci ja przejrzy.Czegos jej brakuje albo iskry, albo benzyny. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzorrz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) :)Dzięki za uwagi. Jestem jak z resztą można zauważyć kompletnie zielony :biggrin: Faken, myślałem że oczko poziomu paliwa znajduje się przy prawej manetce. To jest poziom płynu hamulcowego. :D Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez drzorrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Dzięki za uwagi. Jestem jak z resztą można zauważyć kompletnie zielony :) Faken, myślałem że oczko poziomu paliwa znajduje się przy prawej manetce. To jest poziom płynu hamulcowego.Taaa, jak mozesz ja odpalic na pych to umow sie telefonicznie z Pawlem i podjedz do niego.To jakas prosta usterka, ktora ci w miare szybko usunie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi