ziomek91 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 http://www.aerograf.pl/ polecam tą stronke i galerie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 przyda sie... Ciekawi koszt wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Waldi zeby sobie kask pomalować? zwykła brylantyna heheheheee dam ci tez wrazie co namiar do lakiernika dobrego porównasz sobie ceny jak i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja w sobote bede miec malowana MZ-tke aereografem ;) :flesje: Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adizx9r Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Szczerze mowiac to mnie tez ciekawi koszt pomalowania moto aerografem. Na wiosne bede malowal swoje moto i chce cos fajnego i duzego na nim namalowac aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dokładnie. Mnie interesuje koszt pomalowania kasku. Tak w przybliżeniu. Proszę o info. A co do stronki :D Niezłe projekty, kilka z nich było chyba w ŚM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dokładnie. Mnie interesuje koszt pomalowania kasku. Tak w przybliżeniu. Proszę o info. A co do stronki ;) Niezłe projekty, kilka z nich było chyba w ŚM :biggrin: witam, maluje aerografem juz pewien czas, "plastik kosztuje u mnie od 1200 do 2000 zł, kask od 200 do 500 zł zł, mogę wymalować wszystko co ktoś albo ja wymyślę :D zainteresowanych zapraszam po moje prace na prv, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi