Sofija Opublikowano 16 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 :P Witam wszytskich w ten paskudny pochmurny poniedziałek.Życzę miłego tygodnia i uprzejmie donosze, że zrobiłam pierwszą TRASE na moto - 350 km w jedna stronę do domciu rodzinnego - pojechałam pokazac rodzicom moto (mamie sie absolutnie nie podobałao, a tata złapał bakcyla). No i na trasie jechało mi sie jakies 150 km/h i było SUPEREK Pozdrawiam WAS ps. na weekend wybieam sie w góry ;-)) - jeszcze tej wiosny nic nie zdobylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jeszcze co do jazdy w grupie - wszystko zależy od "partnerów". W sobotę miałem przyjemnośc jeździć z ******* ******* i powiem, że nieźle się napociłem przeskakując 100 km/h po torowiskach i składając się w zakręty jak dla mnie za bardzo. Goniłem jak mogłem, ale i tak zostawałem z tyłu. Moto dostawało po garach na każdych światłach, a ja i tak zostawałem z tyłu. Najbardziej mnie wnerwiało to, że ********* ******** zapylał z pasażerem i jeszcze stawał na przednie kółko na co drugich światłach !!! * Niedługo się dowiecie z kim jeździłem, teraz nie powiem. Pozdrawiam, Paweł PS. Najlepiej mi się jeździ z Vlaadem - spokojnie, dostojnie, ale jak trzeba to i 170 na Moście Siekierkowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Najbardziej mnie wnerwiało to, że ********* ******** zapylał z pasażerem i jeszcze stawał na przednie kółko na co drugich światłach . Juz lubie tego goscia :P Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja dawno temu jezdziłem na wakacje po całej polsce na motocyklu (Jawa 350) i jakos było dobrze.Nigdy nie zaliczyłem gleby,poza jedna na parkingu w Malborku :P Po 15 latach kupiłem porzadny motocykl i musiałem uczyc sie wszystkiego od nowa. Przepraszam....cały czas sie ucze.Mam prawie cztery dychy na karku i zwyczajnie nie rajcuje mnie predkośc.Poza tym jak jedziesz szybko i nawet jezdzisz bardzo dobrze to zawsze znajdzie sie ktos kto Cie nie zauwazy lub zlekcewazy i nieszczęście gotowe. :P Czesto jezdze samochodem trasa katowicka i ze zdumieniem widze WARIATÓW (tak,tak)którzy nagle mnie mijaja z predkościa (nie wiem.ponad 200) Taki gość zbliza sie tak szybko że pomiedzy jednym spojzeniem a drugim w lusterko wsteczne jeszcze go nie widze.Droga Sofiju!!! Boisz sie duzych szybkości :?: To sie nie zmuszaj i nie przełamuj na siłe :!: Wierze w Twoje umiejetności ale ..... ktos kiedyś Cie nie zauwazy jak bedziesz smigac 180 a wtedy..... lepiej nie myslec .Ja tez sie boje szybko jeździć i wcale sie tego nie wstydze. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Cześć, Wszystkim. Droga Sofiju. Nie będę powtarzał tego, co napisał EN500, bo jakbym siebie widział, z tym że jestem deko starszy :P , a sprzęt na którym obecnie śmigam, to moje pierwsze poważne moto. Przejrzałem temat pobieżnie i jedno co mi się nasuwa, to musisz bardzo uważać na jazdę w grupie :!: :!: :!: :!: .Często niestety tak jest, że jazda w grupie budzi niezdrowe współzawodnictwo i nieszczęście gotowe. Wiem, o czym mówię, bo mniej więcej rok temu wy***łem się na...quadzie :oops: :oops: :oops: :oops: . Jechałem w grupie, nie chciałem zostać, zdarzyła się "hopka" przekraczająca moje umiejętności i możliwości sprzęta ( wtedy Polarisa ) i....Bilans : złamany nadgarstek, rozwalony kask, pokieraszowany ( trochę ) quad.Od tego czasu mało jeżdżę w grupie. Za tymi kumplami, z którymi wtedy jeździłem, dziś nadążam bez problemu, ale ....ZAWSZE JADĘ SWOIM TEMPEM :!: :!: :!: :!: :!: . NIE SŁUCHAJ TEKSTÓW, ŻE JESTEŚ ZAWALIDROGĄ ITP. I RĘKA Z GAZU, ZWŁASZCZA NA POCZĄTEK :!: :!: :!: :!: .Nara. QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi