Draco Fisher Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Witam! Zrobiłem kolejną aktualizację. Bronx x1Browar x2Rafał x1Gremlas x1Vatzeque x1Adu x4DOMKI Domek IbahamaHornetlok x2 zapłaconoZimer zapłaconoDawid428 Tuba x2 Franekciasnybaniak x2t2 x2 Domek IIPietra x2 zapłaconoGerardgrodzisk x2StaszekS x2 Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanBetiIrekSPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłacono Domek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhuŁysy zapłaconoMarianKa zapłacono Domek VMario1810 zapłaconoAstarte MiklasBartic zapłaconoJerryKaśka zapłaconoMadzik PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)WrocławiankaGreg zapłaconokakanogajasosna kuba gsxr wawa x2 Domek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo Krasnal + Irkaa zapłaconoArio Z tego co mi wiadomo, Leśna Polana posiada 7 (siedem) domków sześcioosobowych do wynajęcia. Ja zarezerwowałem dla nas sześć. Czy ten jeden (siódmy) jest jeszcze wolny - dowiem się jutro. Tak więc opanujcie się trochę z zapraszaniem na zlot Waszych znajomych, znajomych Waszych znajomych, itd... Bo z tego co widzę, to miejsc już jest na styk. No, chyba, że bierzecie ze sobą śpiwory i karimaty. Miejsca w domkach na podłodze jest dostatecznie dużo, więc jeśli komuś to odpowiada, to można rozłożyć tam karimatę.Przypominam, że jest możliwość ogrzania domku - rozliczamy zużycie prądu przed wyjazdem. Pozdr, Draco. Edytowane 4 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 :buttrock: OK OK !! Wszystko tutaj Pasi ale może by tak dodać nutke starego Rybola .... chodzi o to żeby spotkać się np. o 16 obok Szpili w Rybniku i później wszyscy razem spacyfikować Real, jak to co roku miało miejsce ... a z pod Reala razem do "Leśnej Polany" Co wy na to ?? Fajnie by było taką ekipą razem się trzymać. !! Pozdrawiam !! :) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 :flesje: OK OK !! Wszystko tutaj Pasi ale może by tak dodać nutke starego Rybola .... chodzi o to żeby spotkać się np. o 16 obok Szpili w Rybniku i później wszyscy razem spacyfikować Real, jak to co roku miało miejsce ... a z pod Reala razem do "Leśnej Polany" Co wy na to ?? Fajnie by było taką ekipą razem się trzymać. !! Pozdrawiam !! :( :buttrock: :) Browar, nic się nie bój. Tak to właśnie będzie zrobione :) Umówimy się w jakimś punkcie zbiorczym, np: Szpila. Potem zrobimy rundkę po Rybolu, spacyfikujemy REAL i następnie śmigniemy całą grupą na Leśna Polanę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Czolem! Marianek z tego co czytalem chce byc w domku ze Staszkliem i Gerardem :).Takie male sprostowanie.No i czemu nie jestem zielony :)? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Marianek z tego co czytalem chce byc w domku ze Staszkliem i Gerardem :(.Przed chwilą rozmawiałem z Mariankiem i prosił, żeby go do nas przepisać :) No i czemu nie jestem zielony :buttrock:? Chyba by szybciej było, jak byś kasiore dał mi osobiście. Strasznie wolno działa te PKO :) Edytowane 4 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 przelew zrobiony :) ps. Darku moze powiesz cos na temat pogody ? :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Witam! Zrobiłem kolejną aktualizację.Bronx x1Browar x2Miklas x1Rafał x1Gremlas x1Vatzeque x1Adu x4 To ma oznaczac ze co? Ze mam spac na podłodze? OK mi pasuje w koncu chociaz raz sie do porzadku wyspie :) Dobra a ja nadal nie znam trasy. Edytowane 4 Października 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 U mnie tez przelew poszedł. Narazie tylko za jedną osobe. ( na liście jestem z plecakiem) Jak wygląda finansowo- odwiedzenie Rybola, bez noclegu ? Jest taka opcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanArioBetiIrekSPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłaconoDomek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhuŁysy zapłaconoMarianKa zapłaconoDomek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo Krasnal + Irkaa zapłacono @Draco Przepisz mnie z domku III do VI, muszę trzymać Adamowi głowę jak będzie rzygał żeby się kiełbą nie udławił :) qrcze jeszcze nie jestem zielony? :) @Witas będę jednak w domku rzeźni. oczywiście co do samej jazdy do wrocka nic się nie zmienia, nie wiem jak grupa leszczyńska planuje powrót ale ja będę ruszał w miarę wcześnie, myślę że około 10:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 cebe zapłacono. poproszę na zielono :) Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Dopiszcie mnie na listę, kasę postaram się wpłacić jutro. W Kowicy nas już nie chcieli że zmienione jest miejsce zlotu? :) pozdr i do zobazenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Browar, nic się nie bój. Tak to właśnie będzie zrobione :) Umówimy się w jakimś punkcie zbiorczym, np: Szpila. Potem zrobimy rundkę po Rybolu, spacyfikujemy REAL i następnie śmigniemy całą grupą na Leśna Polanę :) No to mie się podoba !! :( :buttrock: :) ja bez rejestracji wmieszam sie w tłum i bedzie ok !! PS. Jutro rano przelewam kase. Pozdro!! Edytowane 4 Października 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 To ma oznaczac ze co? Ze mam spac na podłodze? OK mi pasuje w koncu chociaz raz sie do porzadku wyspie :(Teoretycznie w moim domku jest jedno wolne łóżko, więc jak nie chrapiesz i nie pierdzisz, to możesz u nas spać :) W Kowicy nas już nie chcieli że zmienione jest miejsce zlotu? :) W Kotwicy nie było wolnych domków. cebe450, Amazonka-u kogo w domku śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 hej, co prawda troche późno ale mam wolny weekend 14/15 - i wybrałabym sie na Rybol z chęcią...czy znajdzie się dla mnie miejsce w domku o ostatnim numerze tzn VI lub VII??mam nadzieje ze tak, kasa pójdzie rano więc proszę o wpisanie mnie na listę :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Teoretycznie w moim domku jest jedno wolne łóżko, więc jak nie chrapiesz i nie pierdzisz, to możesz u nas spać :) W Kotwicy nie było wolnych domków. cebe450, Amazonka-u kogo w domku śpicie? Draco mnie Adu zapraszała - podobno u niej jakieś miejsce było Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi