bartic Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 dwie osoby na łóżko :biggrin: kto śpi ze mną? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam wszystkich:) wrocilem po 2 miesiacach w Pakistanie i Iranie, z checia zobacze Wasze mordy pijackei :biggrin: Niestety w Hornecie poszedl blog silnika , a Bandit pogiety wiec chyba jade samochodem :biggrin: ALE obecnosc na 99 % pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 A ciekawe co będzie po spotkaniu jak przywieziemy z brodą "Absynta".Pewnie wszyscy będą zieloni :biggrin:A kto nie ma wprawy spożywaniu, to pewnie będzie fioletowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 cze wszystkim - heh to muj debiut na tym forum ...myśle ze w rybniku poznamy sie na real :biggrin: i wypijemy co nie co - w tej dziedzinie nie debiutuje wiec damy rade ... ps. jedzie ktoś od strony opola- krapkowic ? Bedzie jechał jeden moto z kamienia śl. to jak dobrze myśle mozecie sie zgadać- jak bedzie blizej pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 i o ktorej z Krasnalem i Brada, jesli znowy jedziecie przez Wroclaw?:>Wydaje mi się że powinniśmy być około 11.30 na parkingu na A4 (tym co zawsze) Krasnal a porcelanowy kielonek oczywiscie bierzesz?Z tym pytaniem do brody. On się specjalizuje w zastawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ł2 ekipa z Wrocka leci A4 możesz się dołączyć przy wlocie z Krapkowic... Macie jeszcze miejsce w aucie ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Dzisiaj kupiłem se alkomat między innymi na rybol. Ciekawe czy po Brodowo - Krasnalowym Absyncie wytrzyma i czy pójdzie go jakoś reklamować w razie w. :biggrin: :bigrazz: heh bo zaroz j*b.. znaczy sie spadne z obrotowego krzesla na ziemie :buttrock: Ale gadzet, zajebisty :banghead: Ciekawe czy to wytrzymie :bigrazz: Przelew poszedl, a dzamp coraz blizej hyhyhyhy :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Za mnie, Kaśkę i Grega właśnie poszła kasa.Teraz tylko czekać na widok Waszych zakazanych mord :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Małe zmiany na liście: 1. AdamWo x12. Ario x13. Astarte x14. Bartic x15,6. Broda x27. Bronx x18,9 Browar x210,11. CiasnyBaniak x212,13. Draco Fisher x214. Dżola x115,16. Hornetlok x217. Jerry x118. Kaśka x119,20. Kuba_gsxr x221,22. Krasnal x223. Łysy x124. Madzik x125. MarianKa x126. Mario1810 x127. Miklas x128-32. PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)33,34. Pietra x235. Rafał x136,37. Tubapl x238,39. Witas x240. Wrocławianka x141. Zbyhu x142. Zimer x143,44. Mishel x245. PaleSatan x146. t2 x147. Greg x1 Pozdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) :biggrin: No dobra!NAMOWILISCIE MNIE :biggrin: Jade! Musze sprawdzic swojego nowego IXIL-a :biggrin: Ale sie ciesze Edytowane 21 Września 2006 przez kakanogaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ł2 ekipa z Wrocka leci A4 możesz się dołączyć przy wlocie z Krapkowic... Macie jeszcze miejsce w aucie ?? :biggrin: cze PGR nie Ł 2 - a t 2 autem nie jeda, na miejscu kupie towarek :biggrin: Oczywiscie dolacze na wlocie w Krapkowicach co do godziny to sie jeszcze zgadamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) ja też jestem zainteresowany tą imprezą.Slyszałem od kilku osób że niezłe biby organizujecie tak więc jeśli jest tylko możliwość to dopiszcie mnie do listy x1będe bardzo wdzięczny-kasę postaram się wpłacic jak najszybciej :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez dawid482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wrzucicie Dawida na lista, swoj ziomal nada sie na to :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 T2 czytelniejszych ksyw nie było?? :biggrin: Spoko ja juz mam miejscówę w samochodzie - pier... nie jade na moto rano zgasze se browara zamiast wsiadac na kuń :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Mnie x2 liczyc prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi