Draco Fisher Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam! Tak jak pisałem wcześniej, zapodaję nr konta, na które każdy z Was, kto nocuje na ośrodku, proszony jest o wpłatę po 15 zł za osobę za nocleg. Mile widziane wielokrotności tej kwoty, ponieważ muszę nabyć nową przednią oponę do mojego Trampka :) Oto dane:Jacek TyburczyLektorska 59A, 44-210 Rybnik PKO BP o/Rybnik07 1020 2472 0000 6902 0041 6057 W tytule wpłaty proszę podawać nick + za ile osób, np.: Kubuś Puchatek x3 :biggrin: Jak znajdę chwilę wolnego, to przebrnę przez te 7 stron spamu i zrobię listę chętnych, no chyba że ktoś chce mnie wyręczyć :notworthy: Będę bardzo wdzięczny :biggrin: Aha, dobrze by było też zawczasu ustalić, kto z kim w domku śpi i kto za dany domek jest odpowiedzialny. Jeden biorę na siebie ja, więc pozostały 3 szt. do rozdysponowania. Jacyś chętni :icon_razz: Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 hehe, draco nie dawaj mi kluczy! wiesz jak to się skończy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ja nie nocuje :icon_razz: Astarte tak mam xj czarna bestie mm... :biggrin: ale nie spamujmy tu :notworthy: jak co to dozobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Draco jeszcze tylko przypomnij ilu mijescowe są domki coby zmontować ekipe do ssania tfu..srania yyy... w sensie "spania" :notworthy: :icon_razz: Edytowane 19 Września 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Witam! No dobra, tak jak obiecałem, zapodaję listę osób, które zadeklarowały się na nocleg. Mam nadzieję, że nic nie pochrzaniłem, a jeśli tak, to mnie poprawcie. 1. AdamWo x12. Ario x13. Astarte x14. Bartic x15,6. Broda x27,8. Bronx x29,10. Browar x211,12. CiasnyBaniak x213,14. Draco Fisher x215. Dżola x116,17. Hornetlok x218. Jerry x119. Kaśka x120,21. Kuba_gsxr x222,23. Krasnal x224. Łysy x125. Madzik x126. MarianKa x127. Mario1810 x128. Miklas x129-33. PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)34,35. Pietra x236. Rafał x137,38. Tubapl x239,40. Witas x241. Wrocławianka x142. Zbyhu x143. Zimer x144,45. Mishel x246. PaleSatan x147. t2 x148. Greg x1 Na czerwono będę zaznaczał osoby, które podejmą się przejąć domek.Osoby, które będą zaznaczone kolorem, zielonym wpłaciły kasę. Mamy 4 domki, z 6-cioma miejscami noclegowymi na łóżkach, co daje 24 miejsca. Jest nas prawie dwukrotnie więcej, więc wychodzi po 2 osoby na łóżko. Gdyby lista chętnych jeszcze się powiększyła, to zarezerwuję piąty domek. Pozdrawiam, Draco. Edytowane 20 Września 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Kurde - powinienem być już na zielono ;) Kasa poszła wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam wszystkie zapijaczone mordy:)Od razu mowie, ze Mishel x2 (przynajmniej jak na razie)Tylko niestety jeszcze ten rybol autem (fakin siet!!!! :) )Juz sie nie moge doczekac sponiewie... wroc, spotkania w bardzo kulturalnym gronie w tym pieknym pogozeli... wroc, miejscu ;) Pozdro i DO PIEKLA :crossy: (Brak polskich znakow, spowodowany kijowa wersja windowsa... a mowilem angolom w robocie, by to chu... wyrzucili :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Widzę Draco, że stanąłes na wysokości zadania . Tylko po zlocie skasuj szybko tą liste, zeby Policja jej nie dojechała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Widzę Draco, że stanąłes na wysokości zadania . Tylko po zlocie skasuj szybko tą liste, zeby Policja jej nie dojechała :) PGR, masz racje, bo moim zdaniem nie da sie juz nic zdzialac tekstem, ze sasiad jakis chory, czy cos w tym stylu :crossy: Po zlocie kasowac dowody winy ;) I do szybkiego zalania, znaczy sie spotkania sie przy piwku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Kurde - powinienem być już na zielono ;) Kasa poszła wczoraj.Spoko, tak "szybko" działa PKO BP :) Już jesteście z Brodą "zieloni" :) Tylko po zlocie skasuj szybko tą liste, zeby Policja jej nie dojechała :) Po zlocie to ja będę musiał zmienić tożsamość i przenieść się na drugi koniec Polski :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Spoko, tak "szybko" działa PKO BP :crossy: Już jesteście z Brodą "zieloni" :) A ciekawe co będzie po spotkaniu jak przywieziemy z brodą "Absynta".Pewnie wszyscy będą zieloni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 cze wszystkim - heh to muj debiut na tym forum ...myśle ze w rybniku poznamy sie na real :biggrin: i wypijemy co nie co - w tej dziedzinie nie debiutuje wiec damy rade ... ps. jedzie ktoś od strony opola- krapkowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 No jaka ladna lista i nawet zostalem na niej uwzgledniony :bigrazz:kase wplace w najblizszym czasie, a o ktorej ekipa wroclawska spotyka sie na stacji wylotowej? i o ktorej z Krasnalem i Brada, jesli znowy jedziecie przez Wroclaw?:> A ciekawe co będzie po spotkaniu jak przywieziemy z brodą "Absynta".Pewnie wszyscy będą zieloni :biggrin: Krasnal a porcelanowy kielonek oczywiscie bierzesz? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Witam wszystkich Po przeczytaniu tego topica i namowach Witasa podjelem decyzje....Jade na Rybol napi...c sie w doborowym towarzystwie :biggrin: a co tam raz sie zyje :biggrin: Wiec prosze dopisac do listy PaleSatan x1 i do zobaczenia Edytowane 20 Września 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Hehe Siamano!!! Dzisiaj kupiłem se alkomat między innymi na rybol :biggrin: http://www.allegro.pl/item127937443_alkoma...lka_gratis.htmlCiekawe czy po Brodowo - Krasnalowym Absyncie wytrzyma i czy pójdzie go jakoś reklamować w razie w. :biggrin: Pozdr. Hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi