PGR Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Pg a gdzie bedziesz???????? :bigrazz: :biggrin: :bigrazz: Dodajcie jeszcze na 14-go Domina i Pięknego - wczoraj z nimi gadałem i się ppiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Zmiana planów... jestem za 7 października :biggrin: Broda zrób może ankiete czy cuś, bo trzeba jakoś ustalić termin, coby można inne plany do Rybnika dopasować :bigrazz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Zmiana planów... jestem za 7 października :bigrazz: Broda zrób może ankiete czy cuś, bo trzeba jakoś ustalić termin, coby można inne plany do Rybnika dopasować :biggrin: pzdr @starte To w takim razie ja tez za 7 pazdziernika :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Robicie sceny... Pierwsze słowo do dziennika drugie do śmietnika... Nie chcecie się z PGRem i banda zjebów napić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 To w takim razie ja tez za 7 pazdziernika :bigrazz: Pantoflarz :biggrin: :bigrazz: :D :D Kurde, na razie jest tak pół na pół! Niedobrze.. Wrocław może 14, PeGie też 14.. Qkurde. Rzucamy monetą? LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Rzućcie monetą, Łysy masz jeszcze tą monetę z dwoma 14 tkami??:bigrazz: a jak wypadnie 7 to idźcie się j.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Rzućcie monetą, Łysy masz jeszcze tą monetę z dwoma 14 tkami?? :biggrin: a jak wypadnie 7 to idźcie się j.... A myslisz, ze po co ten 7 wybralem, tylko ja bym to jakos ladniej nazwal :bigrazz: Edytowane 7 Września 2006 przez Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ja tez za 14 jezdem bo musze PGRowi i Murzynowi rowa przeczyscic , pol roku na to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 UWAGA!! Ponieważ nigdy nie dojdziemy do ładu z terminem, obdzwoniłem organizatorów i większość z nich jest za 14 października. Zatem: Oficjalną datą Rybnik Party jest 14 października 2006! Kto może tylko 7, proszony jest o przełożenie swoich aktywności planowanych na 14 na dowolny inny dzień i (w)stawienie się w Rybniku!! Draco Fisher dziś zadzwoni do kolesia od domków i sprawdzi czy termin jest wolny. Jeśli tak, przyklepniemy go. Draco, ponegocjuj dwa domki - jeden ten, który ma tych 10 łóżek i jakiś drugi, który ma duuuużą podłogę i jakieś stoły itede :D Nie wiem, kto z poprzedniego Rybnika pamięta :biggrin: ale zamierzam znów zorganizować grę w butelkę :bigrazz: Dwa domki będą zapewne kosztować koło 300 zł. Przy 30 osobach wyjdzie po dyszkę :bigrazz: Bierzemy JEDNĄ noc - z soboty na niedzielę. Startować z imprezą proponuję koło 18:00. Bronx nie ma czasu bawić się w ogranizowanie, więc jego rola ograniczy się do odebrania w Gliwicach ekipy i doprowadzenia jej do Rybnika :D pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ;) :D :bigrazz: :) :biggrin: :D :D :cool: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 będziemy się bawić w 'wystaw roga' ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 będziemy się bawić w 'wystaw roga' ? :D Hehe :bigrazz: Kręcisz butelką -> na kogo wypadnie ten pije kolejkę -> a jak się uchyla to 'wystaw roga' :biggrin: :bigrazz: :D pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Łysy ale jak padnie na Ciebie to wiesz... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Hehe :icon_mrgreen: Kręcisz butelką -> na kogo wypadnie ten pije kolejkę -> a jak się uchyla to 'wystaw roga' ;) :D :) pozdrLYsY A Wy tylko o jednym picie i picie ileż można?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 A Wy tylko o jednym picie i picie ileż można?? :D Nie musisz pić, możesz wystawić roga :icon_mrgreen: ;) :) A poza tym ja nie tylko o piciu myślę :D pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi