Skocz do zawartości

rybol

broda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zmiana planów... jestem za 7 października :bigrazz:

Broda zrób może ankiete czy cuś, bo trzeba jakoś ustalić termin, coby można inne plany do Rybnika dopasować :biggrin:

pzdr @starte

To w takim razie ja tez za 7 pazdziernika :bigrazz:

Rzućcie monetą, Łysy masz jeszcze tą monetę z dwoma 14 tkami?? :biggrin: a jak wypadnie 7 to idźcie się j....

A myslisz, ze po co ten 7 wybralem, tylko ja bym to jakos ladniej nazwal :bigrazz:

Edytowane przez Miklas

UWAGA!!

Ponieważ nigdy nie dojdziemy do ładu z terminem, obdzwoniłem organizatorów i większość z nich jest za 14 października.

Zatem:

Oficjalną datą Rybnik Party jest 14 października 2006!

Kto może tylko 7, proszony jest o przełożenie swoich aktywności planowanych na 14 na dowolny inny dzień i (w)stawienie się w Rybniku!!

Draco Fisher dziś zadzwoni do kolesia od domków i sprawdzi czy termin jest wolny. Jeśli tak, przyklepniemy go.

Draco, ponegocjuj dwa domki - jeden ten, który ma tych 10 łóżek i jakiś drugi, który ma duuuużą podłogę i jakieś stoły itede :D Nie wiem, kto z poprzedniego Rybnika pamięta :biggrin: ale zamierzam znów zorganizować grę w butelkę :bigrazz:

Dwa domki będą zapewne kosztować koło 300 zł. Przy 30 osobach wyjdzie po dyszkę :bigrazz:

Bierzemy JEDNĄ noc - z soboty na niedzielę. Startować z imprezą proponuję koło 18:00.

Bronx nie ma czasu bawić się w ogranizowanie, więc jego rola ograniczy się do odebrania w Gliwicach ekipy i doprowadzenia jej do Rybnika :D

pozdr

LYsY