kristi_rx125 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jak długo stoi to nieznaczy że jest wadliwy, swoje poprzednie moto 8 miesiecy ogłaszałem Jeśli cena jest w miarę niska i moto długo stoi to praktycznie właśnie to znaczy, w przypadku ogólnie dobrze sprzedających się motocykli. Sprzedawałem już kilka więc wiem, że jeśli dasz dobrą cenę i sprzęt jest dobry to szybko się sprzeda bo jest wielu chętnych do obejrzenia i zawsze ktoś kupi. Oczywiście nie dotyczy to motocykli, na które trzeba znaleźć amatora np. Honda CR 500. Nie twierdzę, że ten z ogłoszenia to szmelc, ale ogólnie rzecz biorąc KTM EXC 125 szybko się sprzedają jeśli cena i stan są dobre, ale jeśli chcesz sprzedać średnio sprawny motocykl za duże pieniądze, może stać w ogłoszeniach i rok.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 wiecie chyba jednak pojade oblukac tego exc i moze go kupie jesli dobrze pojdzie to w poniedzialek zalatwie kasa ale tu trzeba starych namowic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 wiecie chyba jednak pojade oblukac tego exc i moze go kupie jesli dobrze pojdzie to w poniedzialek zalatwie kasa ale tu trzeba starych namowic ;/ Najlepiej samemu jechać i ocenić na miejscu. Z kasą w ręku będziesz miał łatwiej targować cenę, a w razie czego na koniec możesz powiedzieć, że masz tyle co masz i albo sprzedaje albo odjeżdżasz i niech czeka dalej na innego klienta, może następne kilka miesięcy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 hehe warto dodac te kilka miesiecy ;Dpozdro dzis gadam ze starymi i sie zobaczy czy damy rade wiecej kasy zebrac a no i do babuni kochanej dzis ide ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 W/g mnie jezeli motor z dobra cena dosc dlugo stoi to nie jest tak na prawde w pelni sprawny ,( bo cena dobra nie oszukumy sie , tylko nie wiadomo jak ze stanem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja swoje poprzednie moto mimo ze było w idealnym stanie i cena absolutnie nie była wygórowana sprzedawałem równiez 8 miesiecy. Czekam na wynik oględzin motorka :biggrin: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi