Skocz do zawartości

RIEJU RR50 SPORT EDITION!

RIEJU RR50:D
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Mam proźbę jeżeli ktoś posiada wymieniony w temacie to prosze aby napisał jakie części najlepiej kupic (oczywiscie chodzi o Tuning) ile to w sumie by wyniosło i jakie wtedy motorek ma osiągi, i prosiłbym o pare wskazuwek na temat tego motoru ponieważ niedawno go kupiłem i chciałbym się czegoś ciekawego o nim dowiedziec. Z GÓRY DZIEKI!!

a ja znów mam takie pytanie jakiej produkcji jest silnik w rieju rr 50? To jest 2t czy 4t? masz jakieś fotki tego sprzeta? czy to wyglada o tak http://www.1000ps.at/images/b_651.jpg ??

Pozdrawiam :flesje:

Edytowane przez Pimpek

cylinder 70ccm z tlokiem, uszczelkami itd kolega wyrwal z wloch za 450zl z przesylka. coprawda do TZRki ale to praktycznie ten sam silnik.

do tego dolicz sobie koszty gaznika i wydechu. podstawy juz masz. w sumie na poczatku w 1,5K powinienes sie zmiescic... ehh... te motorki:P:P:P

pzdr:)

No ok a jeżeli już to mam to w jakim miejscu mi to zamontują? Sory za takie pytania ale pierwszy raz mam taki motor i chciałbym go dobrze zrobić:wink: Dzieki :flesje:

A mógłbyś mi dać jakies namiary na tego Twojego kolege pogadałbym z nim troche na ten temat :wink:

No ok a jeżeli już to mam to w jakim miejscu mi to zamontują? Sory za takie pytania ale pierwszy raz mam taki motor i chciałbym go dobrze zrobić:wink: Dzieki :flesje:

A mógłbyś mi dać jakies namiary na tego Twojego kolege pogadałbym z nim troche na ten temat :wink:

W któryms swiecie motocykli był opisywany test nawet dobrze go ocenili musze tylko znalezc w którym to zrobie skana.

Mam taki sam silnik.....hmm czesci troche trudno dostepne ale zawsze mozna cos przypasowac:PCo do tuningu to sportowy kompletny wydech miesci sie w 200euro, zestaw 80cm(tlok,piersciennie,cylinder,glowica)800zł a gaźnik to nie wiem;)pozdrawiam

Na switlach gdy krecisz prawie do konca to mozna odstawic wiele ZWYKŁYCH samochodow...ale tylko na pierwszych 100m bo potem koncza sie biegi:PJeśli chodzi o jazde w ostrym lesie to po 15min poczujesz zapach spalonego sprzegla bo bedzie sie przydawalo:/Dlatego takie sprzety sa dobre na miasto i bo poszalenia ja polnych drogach...kto ktos sie uprze to mozna tez posmigac na torach motocrosowych i po lasach.