patras Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 witam mam rocznik 99 ale tuleje żeliwną i nie wiem jak mam docierac moje moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Żeby dotrzeć silnik należy przejechać min.1tys km spokojnie(nie gazować do oporu,jeżdzić 60km/h pilnować olej w dozowniku)i będzie wszystko dobrze po przejechaniu kilkuset kilkometrów prędkość można zwiększać ale z rozsądkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jeśłi tylko nowy tłok to 250-300km wystarczy, max 5 tyś obr, ale co jakiś czas po 50km można na moment normalnie pojechać (max 1min) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Jezdzij po drogach i staraj sie unikac terenu. Staraj się nie przeciągac moto po ogrotach. Najlepiej tez, tak jak napisal enduromaster co jakis czas dac mu troche "w dupe" (czyli jezdzic normalnie ;) ). Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi