michałek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Hej mam takie pytanie czy w mtx-ie musi być koniecznie zamontowany wałek wyrównaważający ?bo ja przez przypadek nie założyłem tego wałka co napędza go i obrotomierz :/Lecz silniczek po generalce i nie chce go rozbierać bo tak pięknie chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nic sie nie powinna stac jedynie jak tego walka nie bedzie to silnik będzie miał wieksze wibracje i nie bedziesz mił obrotomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Więc zakładam go bo silnik ma wibracje jak cholera :/A teraz jak on ma być ustawiony względem wału ??Chodzi o wałek wyrównoważający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nic sie nie powinna stac jedynie jak tego walka nie bedzie to silnik będzie miał wieksze wibracje i nie bedziesz mił obrotomierza.nic chyba pewno nie powinno się stać tylko bedzie on drżał i nie będzie licznik pokazywał obrotów jakie ma silnik ale przy tym dużo roboty nie ma zeby założyć jego spowrotem ,to czemu żeś go przy składaniu silniczka nie założył Zapomniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A teraz jak on ma być ustawiony względem wału ??Sa znaki (kropki) na zebatkach - maja byc do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 a nie wydaje sie wam ze od wibracji lozyska na wale sie po prostu rozklekocza po paru godzinach jazdy? montuj to i tyle. szkoda kasy na naprawe. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi