Skocz do zawartości

CBR 600F + amor skretu (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja skłonności do shimmy nie zauważyłem. Po przesiadce z SV, CBR wydaje mi sie mega stabilna szczególnie na winkielkach CBR poprostu zamiata :) Jak znajde kaske na wiosne to też zakupie amorek bo różnie bywa... a wiele osób już mi mówiło, że warto w amorek zainwestowac !

Pozdr

Stan zauważyłemże ty chyba masz 13 lat i lubisz ludziom ubliżać.

Jak sie kiedys spotkamy na drodze to Ci pokaże jak sie jezdzi. :)

Ze ci szczena opadnie i chromy z plastików w czoperku pospadają

Goraco pozdrawiam.

Edytowane przez S?AWO-CBR

no dokladnie

shimmy jak ktos daje ostro na kolo wystepuje

a ty mozesz uniesc sie honorem

mozesz zamienic to w zart

ale fakt jest faktem

jezdzisz powolutku wiec nie wiesz jak sie motor zachowuje w sytuacjach ekstremalnych

ja nie mowie ze to zle

to jest nawet dobrze bo nie stwarzasz zagrozenia tak ze tak trzymaj

a może masz zdławioną tą CBR :) :biggrin: :D

O NIE ! :flesje: Napewno nie jest zdławiona, wydaje sie byc raczej masakrycznie oddławiona :biggrin:

Pozdr

P.S Ale nie wcinam się już Wam w temat kłóćcie sie dalej ... :biggrin: głupio się wtrąciłem sry :flesje:

Też mam kolorowy kask - VR 46 !! Mega kolorki hehe :flesje: Mówie na niego oczojeb, tylko dresik jeszcze musze zakupic, moze dorzucą do amorka skrętu ;)

Edytowane przez Motoradzio

Też mam kolorowy kask - VR 46 !! Mega kolorki hehe :biggrin: Mówie na niego oczojeb, tylko dresik jeszcze musze zakupic, moze dorzucą do amorka skrętu :biggrin:

Dokladnie tak! Tylko nie zapomnij o lince na szyje - najlepiej z podswietleniem UV lub chociaz w jakims jaskrawym kolorze :D

Ehhh... a ja sie tylko chcialem zapytac o skromny amorek do F4 :)

no dokladnie

shimmy jak ktos daje ostro na kolo wystepuje

no szczególnie na przednie :) http://img177.imageshack.us/img177/634/dsc02423ud0.jpg :D to jest jedyny przypadek w którym faktycznie by się przydał amorek bo czasami można stopala 180 st zrobić :biggrin:

jak dajesz na tylne to przednie ci sie podnosi i wtedy jezeli masz duza predkosc i ci podskoczy na koleinie, przednie kolo w gorze i kierownica lata na lewo i prawo, jak cie dopadnie lekkie shimmy to wyjdziesz jak mocne to wyrwie kierownice z rak i gleba

ja wiem ze dla ciebie to moze byc smieszne

bo jak ktos nie ma o czyms pojecia i nie chce aby jego pozycja zostala zachwiana zaczyna ironizowac wszystko itd wiec rozumiem lolku skad te usmiechniete mordki i wogole :)

Mi się raz przytrafiła shimma, nic przyjemnego, mam stosunkowo ciężką maszynę dlatego shimma nie powinna się zdażać u mnie prawie w ogóle, ale na lżejszych maszynach - to kto wie ? po mojej shimmie pot po jajach mi się polał, :notworthy:

Jak jest możliwość to zakładaj amorek, na pewno nie zaszkodzi, a na pewno może się przydać być może w tej jednej sytauacji na milion.

Edytowane przez IrekS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...