Motoradzio Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja skłonności do shimmy nie zauważyłem. Po przesiadce z SV, CBR wydaje mi sie mega stabilna szczególnie na winkielkach CBR poprostu zamiata :) Jak znajde kaske na wiosne to też zakupie amorek bo różnie bywa... a wiele osób już mi mówiło, że warto w amorek zainwestowac !Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Stan zauważyłemże ty chyba masz 13 lat i lubisz ludziom ubliżać.Jak sie kiedys spotkamy na drodze to Ci pokaże jak sie jezdzi. :) Ze ci szczena opadnie i chromy z plastików w czoperku pospadająGoraco pozdrawiam. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez S?AWO-CBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja skłonności do shimmy nie zauważyłem. Po przesiadce z SV, CBR wydaje mi sie mega stabilna szczególnie na winkielkach CBR poprostu zamiata :biggrin: a może masz zdławioną tą CBR :) :biggrin: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 no dokladnieshimmy jak ktos daje ostro na kolo wystepujea ty mozesz uniesc sie honoremmozesz zamienic to w zartale fakt jest faktemjezdzisz powolutku wiec nie wiesz jak sie motor zachowuje w sytuacjach ekstremalnychja nie mowie ze to zleto jest nawet dobrze bo nie stwarzasz zagrozenia tak ze tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) a może masz zdławioną tą CBR :) :biggrin: :DO NIE ! :flesje: Napewno nie jest zdławiona, wydaje sie byc raczej masakrycznie oddławiona :biggrin: PozdrP.S Ale nie wcinam się już Wam w temat kłóćcie sie dalej ... :biggrin: głupio się wtrąciłem sry :flesje: Też mam kolorowy kask - VR 46 !! Mega kolorki hehe :flesje: Mówie na niego oczojeb, tylko dresik jeszcze musze zakupic, moze dorzucą do amorka skrętu ;) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Motoradzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Też mam kolorowy kask - VR 46 !! Mega kolorki hehe :biggrin: Mówie na niego oczojeb, tylko dresik jeszcze musze zakupic, moze dorzucą do amorka skrętu :biggrin:Dokladnie tak! Tylko nie zapomnij o lince na szyje - najlepiej z podswietleniem UV lub chociaz w jakims jaskrawym kolorze :D Ehhh... a ja sie tylko chcialem zapytac o skromny amorek do F4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Ehhh... a ja sie tylko chcialem zapytac o skromny amorek do F4 :) Nie jest wymagany :D Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez S?AWO-CBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no dokladnieshimmy jak ktos daje ostro na kolo wystepuje no szczególnie na przednie :) http://img177.imageshack.us/img177/634/dsc02423ud0.jpg :D to jest jedyny przypadek w którym faktycznie by się przydał amorek bo czasami można stopala 180 st zrobić :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 jak dajesz na tylne to przednie ci sie podnosi i wtedy jezeli masz duza predkosc i ci podskoczy na koleinie, przednie kolo w gorze i kierownica lata na lewo i prawo, jak cie dopadnie lekkie shimmy to wyjdziesz jak mocne to wyrwie kierownice z rak i gleba ja wiem ze dla ciebie to moze byc smiesznebo jak ktos nie ma o czyms pojecia i nie chce aby jego pozycja zostala zachwiana zaczyna ironizowac wszystko itd wiec rozumiem lolku skad te usmiechniete mordki i wogole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jaki LANS ?? :biggrin: to jest twoje bezpieczenstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 najpierw przeczytaj od początku i sprawdź jakiego motocykla dotyczy wątek... potem jeśli masz doświadczenia z tym modelem , opiniuj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie no chyba Lans tak mi sie wydaje.Abs to tez Lans a ubieranie sie w skóre i zakładanie kasku to juz Lans na maxa i totalna wiocha. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 szkoda kasy, zbyt mała moc motocykla, nawet jak ci sie zdarzy trzepotanie kierą to bedzie tak małe że nawet gazu nie odejmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Mi się raz przytrafiła shimma, nic przyjemnego, mam stosunkowo ciężką maszynę dlatego shimma nie powinna się zdażać u mnie prawie w ogóle, ale na lżejszych maszynach - to kto wie ? po mojej shimmie pot po jajach mi się polał, :notworthy:Jak jest możliwość to zakładaj amorek, na pewno nie zaszkodzi, a na pewno może się przydać być może w tej jednej sytauacji na milion. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez IrekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nawinąłem na F2 8tys.km i shimma była tylko raz, ale za to konkretna. poza tym był luzbluss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi