Skocz do zawartości

Buty zakupine

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :bigrazz: , zakupiłem buty probiker Traveller i musze przyznać, że są w porządku, lekkie, dobrze wykończone i przede wszystkim w rozsądnej cenie (170 PLN + koszty przesyłki, Allegro. Taniej niż w katalogu Louisa), teraz czekam na kask, spodnie, rękawice i kurtkę, ten sprzęt zakupiłem już z katalogu Louisa, całkiem niezłe przeceny, polecam. :wink:

Faktycznie w Louis'ie mają dobre przeceny jak np. kurtka skórzana Vanucci kosztowała 250€ to teraz 99€ :bigrazz:

Sam teraz zamówiłem rękawice i na dniach, będę znowu buty :wink:

Buty fajne ale nie zabieraj ich na tor... Albo jak zabierzesz to pamiętaj żeby nogi cofać... Moje 2 tygodniowe travelle nadają sie tylko do naprawy :-/

Przecież to są buty do turystyki to dlaczego się teraz dziwisz, że są do naprawy? :wink:

Bezposrednio z louis.de zamawiasz?

Jak to wyglada w praktyce? Ile dni na realizacje? Jakie koszty wysylki? Urzedasy nie przetrzymuja na cle (niby UE itd, ale roznie to bywa...)

A tak w ogole to szkoda, ze nie maja w ENG, kompletnie nie fersztejen, co oni do mnie pisza :wink:

Pozdr,

Jak to wyglada w praktyce? Ile dni na realizacje? Jakie koszty wysylki? Urzedasy nie przetrzymuja na cle (niby UE itd, ale roznie to bywa...)

A tak w ogole to szkoda, ze nie maja w ENG, kompletnie nie fersztejen, co oni do mnie pisza :wink:

Pozdr,

Ja zamawiam właśnie na louis.de i paczka pójdzie do mojej cioci, a odbierą ją później moi rodzice jak za tydzień, będą jechać do Niemiec :bigrazz:

Wysyłka na terenie Niemiec kosztuje 3,95€, a na paczkę czeka się do 3 dni, czasami dłużej...

Dzieki, czyli wydaje sie, ze pelna kultura. Jeszcze daj znac, jak juz paczka przyjdzie, czy wszystko bylo ok :bigrazz:

Nie ma za co, tylko mówię, że dopiero paczkę zobaczę w przyszłym tygodniu, ale możesz zamawiać w ciemno, bo kumpel już też zmawiał i wszystko było ok :wink:

Edytowane przez B@rtek

A tak w ogole to szkoda, ze nie maja w ENG, kompletnie nie fersztejen, co oni do mnie pisza :icon_arrow:

Pozdr,

Ja zamawiałem przez koleżankę, która mieszka w Niemczech i przywiezie mi resztę sprzętu w piątek ;) , Paczka przychodzi bardzo szybko, ale do mieszkańców Niemiec, jak jest z transportem do Polski to nie wiem, koszt tak jak kolega napisał 3,95euro na terenie Niemiec. A przeceny są super (kurtka którą zamówiłem jest przeceniona z 139,95 na 49,95) :icon_twisted:

jak jest z transportem do Polski to nie wiem, koszt tak jak kolega napisał 3,95euro na terenie Niemiec.

Hmm sprawa wygląda tak, że jak miałem wpisany polski adres to przy zamawianiu dostawałem info, że normalnie do Polski nie wysyłają, ale mogą się skontaktować ewentualnie, aby ustalić koszty wysyłki, sposób płatności... :|

Hmm sprawa wygląda tak, że jak miałem wpisany polski adres to przy zamawianiu dostawałem info, że normalnie do Polski nie wysyłają, ale mogą się skontaktować ewentualnie, aby ustalić koszty wysyłki, sposób płatności... :|

Taaak, w koncu taki smutny kraj jak nasz nie figuruje na mapach Jerwropy... :flesje: Moze trzeba podac adres: niedaleko Prusow Wschodnich, pewnie by wyslali :wink:

Niewazne, jak nie chca to nie. Wczesniej podawaliscie link do sklepu w pl, w ktorym maja stuff z katalogu louis.de, chociaz na stronie wybor raczej maly, ale pewnie mozna zamiawiac. I faktycznie ceny po przeliczeniu na PLN wychodza takie same.

Pozdr,

Niewazne, jak nie chca to nie. Wczesniej podawaliscie link do sklepu w pl, w ktorym maja stuff z katalogu louis.de, chociaz na stronie wybor raczej maly, ale pewnie mozna zamiawiac. I faktycznie ceny po przeliczeniu na PLN wychodza takie same.

Hmm chyba chodzi o www.moto-akcesoria.pl ;)

• 4 tygodnie później...