motowojtas Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 tylko szkoda ze tak drogi wstep.... ale co zrobic.... a wiecie co jest w cenie biletu?? znaczek zlotowy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 to ja przeczytalem wczesniej na ich stronie. hmm.. o 11 w piatek? cholera troche wczesnie.. ja zamierzam wpasc tam kolo 17. oj drogi wstep.. tam tez watra sie odbywa. w cenie biletu chyba jest i znaczek i plyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawes Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 dokladnie miesiac temu bylo napisane ze zamiast znaczka zlotowego plytaa cena biletu do jakości zlotu mi sie wydaje ze jest ok ipreza jest przednia Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja wczoraj bylem w Usciu Gorlickim tylko w nocy kolo 23. ciemno bylo i nie zauwazylem plakatu.. ma moze ktos plan imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a mnie krew zalewa, bo mi fundusze nie pozwalaja ;) moi rodzice jada, a ja bede musiala sie zadowolic znaczkiem i kilkoma zdjeciami :flesje: szkoda bo z tego co tutaj czytam bylo i bedzie fajnie.. milej zabawy. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 "hmm.. o 11 w piatek?" parada jest o 11 ale w sobote tak jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) a no szkoda gosiu:( aha o 11 to spox.. motowojtas jedziesz dzisiaj? o ktorej? Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez sonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 my zbieramy ekipę z mikołowa, tych i okolic i jedziemy koło 16 dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) ja wyruszam w sobote koło godz 8 rano bo mam ok niecałe 100 kmno to do zobaczenia w Zdyni i miłej zabawy!! Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 widze ze pogoda jest do dupy.. ma lac przunajmniej do poniedzialku.. ale tylko tak przelotnie. chyba nici z wyjazdu na zlot.. :) nikt przeciez nei bedzie siedzial na deszczu. a wy jedziecie czy rezygnujecie? http://pogoda.onet.pl/0,731,38,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 widze ze pogoda jest do dupy.. ma lac przunajmniej do poniedzialku.. ale tylko tak przelotnie. chyba nici z wyjazdu na zlot.. :biggrin: nikt przeciez nei bedzie siedzial na deszczu. a wy jedziecie czy rezygnujecie? http://pogoda.onet.pl/0,731,38,miasto.html stary wiem że takie są fakty, ale prosze cię nie zapeszaj :) może wytrzyma :biggrin: pzdr jeśli nie będzie lało to do zobaczenia na zlocie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 jest super.. pogoda tez.. pozdrawiam wszystkich motocyklistow. wracam o 17. wtedy zaczynaja sie koncerty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 No ja wrocilem ze Zdyni dzis o 17. BYlem tam od piatku od 14.Moja ekipa jeszcze zostala, ja niestety skrecilem noge w piatek wieczorem i musialem wracac. Bylo spoko jak co roku.Jak ktos widzial kulejacego goscia na fioletowej FZR 600 to bylem ja :)Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 no, opowiadajcie wrażenia, niestety nie wszyscy na zlot dojechali, bądz wrucili bezpieczni.Brat policjant miał w nocy w piątek interwencje, wypadek motocyklisty. jechal na choperku on z córką, tyle wiem od brata. wypadek na pasach na mkrej nawierzchni :biggrin: , liczne złamania kończyn.. eh:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 no, opowiadajcie wrażenia, niestety nie wszyscy na zlot dojechali, bądz wrucili bezpieczni.Brat policjant miał w nocy w piątek interwencje, wypadek motocyklisty. jechal na choperku on z córką, tyle wiem od brata. wypadek na pasach na mkrej nawierzchni :biggrin: , liczne złamania kończyn.. eh:( tak wiem :biggrin: dalem dla nich troszke pieniedzy :biggrin: takie ladne dziewczyny chodzily zbierac pieniadze. Naprawde wspolczuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi