MateuszEnduroboyz Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Magik nie kłam rozni sie ;) dlaczego TE610 ma 54KM a TC60 ??:P inny gaznik inny wydech :D inna skrzynia biegow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekboss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 TC to to samo co TE więc kucykami sie nie różni, pewnie tylko tym że te ma pare ulicznych pierdół i jeden wydech. co do rozrządu to niema sprawy, wisisz browar :)niema szans że to jest to samo wszędzie pisze że tc jest mocniejsza od te ale niewiem dokładnie moja ma 4 biegi a te ma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 niema szans że to jest to samo wszędzie pisze że tc jest mocniejsza od te ale niewiem dokładnie moja ma 4 biegi a te ma 6 4 biegi to psikus...... jak tym sie jeździ ?? jak dla mnie to 6 jest troche dziwnie zestopniowana a na 4 to już wogole musi zasówać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekboss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 4 biegi to psikus...... jak tym sie jeździ ?? jak dla mnie to 6 jest troche dziwnie zestopniowana a na 4 to już wogole musi zasówać...ale mi powiedziales jak rozzad nastawic kurde husqa ma kompresje jak motorynka ale z ciebe znawca to jest zupelnie inne ustawienie niz w te 410 ku*wa znowu musze rozbierac silnjk :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 ale mi powiedziales jak rozzad nastawic kurde husqa ma kompresje jak motorynka ale z ciebe znawca to jest zupelnie inne ustawienie niz w te 410 ku*wa znowu musze rozbierac silnjk :buttrock: :buttrock: no to masz całkiem inne to moto. u mnie tak sie ustawia. a napewno wzięłeś kropke na wałku rozrządu na równo z głowicą w kierunku tylnego koła ?? trzeba było przyłapać dekiel i sprawdzić kiedy sie zawory otwierają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekboss Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 witam ponownie powiedzcie mi dzlaczego motor morze sie szybko grzac. mam wode w chłodnicy a po 5mni silnik aż sie dymi z gorąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 np zla mieszanka! za uboga lub coś ze smarowaniem Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 artekboss - nie rozumiem za bardzo pretensji Magik sie zna i chciał Ci pomoc !! i podzielił sie swoja wiedzą !! Chyba to nie jego wina ze rozbierajac nie umiałes albo zapamietac jak było albo zaznaczyc!! A co do grzania to wody ubywa?? np u mnie na zacisku pekł wąz wody pod wydechem tam koło ramy ze nie było widac i straciłem cała wode :( Dałes nową uszczelke pod głowice czy wstawiłes starą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 wszystkie czesci juz mam potrzebuje tylko uszczelke pod glowice W DOBREJ CENIE wiecie moze gdzie najtaniej bo w zychu chca 160 a to chyba raczej sporo ba caly zestaw jest za 300 zl na caly silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Paweł ja załatwiłem uszczelke za 30zł i była z oryginalnego materiału i jestem z niej bardzo zadowolony :) niczym nie odbiega od tej za 160zł :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a czy jest mozliwosc zalatwienia takiej tylko uszczelka dzieli mnie od pelni szczescia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 napisałem Ci wszystko na PRV ;) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Panowie jest do sprzedania TC 450 2005 i Huska CR 250 2004 chętni? jak coś pisać na gg i pw.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pytanie. O co chodzi:http://moto.allegro.pl/item202784511_husqv..._2004_2005.html 7000zł za 3 letnie motocykl gdzie nowy kosztuje 17 000zł?? Ktoś to oglądał może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 witam kupilem niedawno husqe wr 360 zalalem do pelna wyzerowalem licznik pojezdzilem troche po terenie i przy 70kilometrach zabraklo mi bezyny a zbiornik ma 10 litrów czy to mozliwe zeby to tyle zjadlo wachy ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi