yoanna_gsx600r Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 wykopałam w wawie moto - cb500 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=119290730 i jadę je obejrzeć we wtorek właśnie, w związku z tym moja prośba - czy ktoś mógłby pojechac ze mną i zobaczyć, czy jest rzeczywiście w takim stanie, jak twierdzi sprzedający? plizzz... kontakt:[email protected]gg: 8097481kom: 693 853 324 pozdr pozwólcie, ze się powtórzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Troche nakulał przez te 8 lat :) 87 tys. km to już trochę jest :) Ale jedź zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam. Jak pisałem na Pw - odezwę się w niedzielę wieczorem . nie wiem czy masz jakiekolwiek doświadczenie z kupowaniem ale na wszelki wypadek poczytaj http://forum.motocyklistow.pl/Poradnik-KUP...YKLA-t2263.html znalazłem jeszcze to http://www.scigacz.pl/Na,co,zwracac,uwage,...ocykla,277.html Moim zdaniem bardzo ciekawy artykuł. ps. Dołączm się do prośby yoanny może ktoś jednak chciałby i mógł pomóc koleżance w oględzinach ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jak mogę coś doradzić, to umów się na 'szybki' ogląd moto w najbliższym salonie tej marki i zawsze to lepiej niż nic. A wezmą pewnie z 5 dych i co nieco powiedzą. Sam bym pomógł, jakbym się lepiej na tym znał..powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jak mogę coś doradzić, to umów się na 'szybki' ogląd moto w najbliższym salonie tej marki i zawsze to lepiej niż nic. A wezmą pewnie z 5 dych i co nieco powiedzą. Sam bym pomógł, jakbym się lepiej na tym znał..powodzenia! Wezma z 5 dych i powiedza ze zlom i kup u nas w salonie, 5% rabat i rok gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Wezma z 5 dych i powiedza ze zlom i kup u nas w salonie, 5% rabat i rok gwarancji.Tak z ciekawości..byłeś kiedyś na jakimś takim 'szybkim' przeglądzie :) ? Ja byłem..Oczywiście zależy na kogo sie trafi, ale nie pisz takich rzeczy bez sensu..pomóc mogą trochę. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Hej Najlepiej namów właściciela moto niech się przejedzie do Zielonki i niech Paweł rzuci na niego okiem w swoim warsztacie :) Co do przebiegu to ostatnio widziałem CB500 z podobnym przebiegiem w serwisie u Michała Demczuka i generalnie nic się nie działo, robił tylko wymiany eksploatacyjne ale wszystko zależy od stylu jazdy poprzedniego właściciela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoanna_gsx600r Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Najlepiej namów właściciela moto niech się przejedzie do Zielonki i niech Paweł rzuci na niego okiem w swoim warsztacie :wink: na razie zobaczę, jak to wszystko wygląda, jak się zdecyduję, to się umówię; a można jakiś namiar na kolege z warsztatu? dzięki serdeczne, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kolega z warsztatu, to jeden z moderatorów tego forum.Wejdź na stronę główną forum i kliknij na moderatora o imieniu Paweł. W jego profilu jest wszystko czego trzeba. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi