Skocz do zawartości

Super moto

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukaj Sasha 125 SM, to takia DT, tylko że inaczej sie nazywa ale praktycznie to to samo i na allegro kiedys pare sztuk bylo naraz wystawionych, i czesto stoją takie na moto bazarach i wlasnie najczesciej w wersji super moto.

witam

ten ktm sting 125 to bardzo fajne moto silnik ma ten sam co ktm lc2 125 (ja taki mam i moge go stanowczo polecic ) ma tylko twardze zawieszenie( a w dodatku jest upd) i lepsze hamulce , ten konkretnie ktm sting 125 stoi juz na allegro od jakis 3 miesiecy i na poczatku koles chcial cos kolo 7000 zl a teraz juz chce 5000 zl wiec jak sie z nim dogadasz to napewno ci zejdzie na conajmniej 4500 bez najmijszych problemow

pozdrawiam

witam

ten ktm sting 125 to bardzo fajne moto silnik ma ten sam co ktm lc2 125 (ja taki mam i moge go stanowczo polecic ) ma tylko twardze zawieszenie( a w dodatku jest upd) i lepsze hamulce , ten konkretnie ktm sting 125 stoi juz na allegro od jakis 3 miesiecy i na poczatku koles chcial cos kolo 7000 zl a teraz juz chce 5000 zl wiec jak sie z nim dogadasz to napewno ci zejdzie na conajmniej 4500 bez najmijszych problemow

pozdrawiam

Na supermoto, które kupie bede chcial jezdzic po miescie i skakac. Ten sting nie wydaje sie maszyną do skoków.

pzdr

EXC 98 -99 też jest 2 pierścieniowy tłok

Z tego co wiem to orginalnie nie jest ale możesz sobie taki bez problemu teraz kupić, tak samo jak do SXa.

Edit.

Przedlądałem servisówke i widze, że jednak są 2 pierścienie. Dziwne, że jak sie zamawia tłoki do tych roczników to zawsze jeat exc/sx a powyzej 01 są odzielnie.

Już sam sie pogubiłem. ;)