mlody-sbt Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mi tez sie wydawala ladna!!! A ta huska jak dzwonilem to sprzedana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 To może to http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=122362924 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Poszukaj Sasha 125 SM, to takia DT, tylko że inaczej sie nazywa ale praktycznie to to samo i na allegro kiedys pare sztuk bylo naraz wystawionych, i czesto stoją takie na moto bazarach i wlasnie najczesciej w wersji super moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witamten ktm sting 125 to bardzo fajne moto silnik ma ten sam co ktm lc2 125 (ja taki mam i moge go stanowczo polecic ) ma tylko twardze zawieszenie( a w dodatku jest upd) i lepsze hamulce , ten konkretnie ktm sting 125 stoi juz na allegro od jakis 3 miesiecy i na poczatku koles chcial cos kolo 7000 zl a teraz juz chce 5000 zl wiec jak sie z nim dogadasz to napewno ci zejdzie na conajmniej 4500 bez najmijszych problemow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiedlce Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 witamten ktm sting 125 to bardzo fajne moto silnik ma ten sam co ktm lc2 125 (ja taki mam i moge go stanowczo polecic ) ma tylko twardze zawieszenie( a w dodatku jest upd) i lepsze hamulce , ten konkretnie ktm sting 125 stoi juz na allegro od jakis 3 miesiecy i na poczatku koles chcial cos kolo 7000 zl a teraz juz chce 5000 zl wiec jak sie z nim dogadasz to napewno ci zejdzie na conajmniej 4500 bez najmijszych problemow pozdrawiam Na supermoto, które kupie bede chcial jezdzic po miescie i skakac. Ten sting nie wydaje sie maszyną do skoków.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Potwierdzam.EXE ma silnik jak starsze EXC lub SX tyle, że uspokojony i osiąga moc około 30KMSX i EXC do 01 miały praktycznie takie same silniki. Potem EXC dostało np 2 pierścieniowy tłok. EXC 98 -99 też jest 2 pierścieniowy tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 EXC 98 -99 też jest 2 pierścieniowy tłokZ tego co wiem to orginalnie nie jest ale możesz sobie taki bez problemu teraz kupić, tak samo jak do SXa. Edit.Przedlądałem servisówke i widze, że jednak są 2 pierścienie. Dziwne, że jak sie zamawia tłoki do tych roczników to zawsze jeat exc/sx a powyzej 01 są odzielnie.Już sam sie pogubiłem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi