Gość grzesiek Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Mam na oku egzemplarz wlasnie mz etz 150(14000km+,2 tys. po generalce,ogolnie wyglada bardzo dobrze) i mam kilka pytan ktore nasunely mi sie podczas jej sprawdzanai:1.Czy to normalne ze na 1,2 biegu przy wysokich obrotach mz-ta sie troche dlawi(dosyc nieznacznie ale da sie to odczuc).2.Czy luz kilku milimetrow tylnego kola tez jest normalny czy nie??3.okolo 5 szprych w przednim kole jest slabo naciagnietych.Narazie tyle jak sobie cos przypomne to napisze.CDN.5.Aha i luz wchodzi dosyc trudno ale czasami,zwykle normalnie.Czeba troche ruszyc to wtedy wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 No luz dobrym objawem na pewno nie jest. Sprawdź łożyska kół.Luźne szprychy także nie powinny być. Oddaj koło do jakiegoś fachowca niech to bobrze wycentruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam mam mz 150od tygodnia i z luzem tez mnie trafia troszke ruszysz do przodu i dopiero wchodzi a wmiejscu to sie trzeba naszukac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja mam etke 150 juz 2 lata i tez miałem na początku problem z wrzuceniem luzu, trzeba było się natrudzić, ale jak wynieniłem tarcze sprzęgłowe to już było w porządku. Do dzis bez problemu wrzucam luz i nie musze ruszac aby wlazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 A ja mam inne pytanko : Czy kosz sprzegłowy może mieć luz wzdłuż osi??? Błagam o szybką odpowiedź!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi