marcelir1 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A co byś proponował za tą cene CiasnyBaniak ?? Najlepiej zarzuć link gdzie będzie można tą maszyne obejrzec ;) A to czym wcześniej jezdziłem i jakie mam doświadczenie to zostawie w tajemnicy. Ponieważ to tylko ja jestem w stane określić jakim kierowcą jestem. I nie chce wywoływac tu burzy na temat użytkownika. (np. typu że się przechwalam albo teksty typu: że ta maszyna jest za duża) Jezdze już troche i stwierdziłem że potrzebuje czegś mocniejszego i szybszego. Zbliżonego do moto na tych fotach co wystawiłem powyżej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 to tylko ja jestem w stane określić jakim kierowcą jestem. Naprawde ? :( No ale nic , zastanow sie jeszzcze moze nad Honda np. mocna, wytrzymala i do turystykihttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119760013 (lub jakis inny model hondy) Jak do lansu to R1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja bym brał gsxra. A tak pozatym to zastanawiałeś się nad zx10r - pękna i wymagająca maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi