Agabusa Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Przed chwila dzownil do mnie kolega,ktory tamtedy wlasnie jedzie.Wyglada to podobno tragicznie.Czy ktos wie cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a nie wiesz w ktorym miejscu? mozesz sie dowiedziec? mam troche znajomych na kartuskiej i wiedzialbym do ktorego uderzyc po info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 skrzyzowanie na wysokosci poczty...i ten wyjazd z poczty i gdzie sa sklepy po lewej jadac z gdanska...ta wysokosc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 jaki to był sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 no to znalazlem to miejsce calkiem przypadkowo, bo byly nieposprzatane smieci wypadkowe w tym duza ilosc roznych plastikow. tknelo mnie cos, ze jakby od moto te resztki. czyli to ta krzyzowka kolo 8 lo. nic natomiast nie wiem o samym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W dzisiejeszej gazecie jest wzmianka o tym wypadku.KIerowca puszki wymusil pierszenstwo i uderzyl w tyl motocykla.Kierowca walczy o zycie w szpitalu.Predkosc motocykla byla zgodna z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Gazeta Wyborcza 19-20.VIII.2006: "Motocyklista odniósł ciężkie obrażenia po zderzeniu z nissanem primerą. Nissan skręcał w kierunku ul. Zakopiańskiej. Zdaniem policji jego kierowca 32-letni Artur C. wymusił pierwszeńśtwo przejazdu i uderzył w jadący ul. Kartuską motocykl. Jego 33-letni kierowca w stanie bardzo ciężkim przewieziony został do szpitala. Mężczyzna ma rozległe obrażenia całego ciała. Poszkodowany jest właścicielem firmy transportowej i przewoził ok. 50 tys zł. Miał przy sobie również broń, na którą posiada zezwolenie. Znalezione przy motocykliście przedmioty zabezpieczyła policja. Kierowca nissana w chwili wypadku był trzeźwy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pifko69 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 z tego co sie dowiedzialem to wlasciciel hurtowni . zyje tylko mu sledzine wycieli. bedzie zyl .wiadomosc od kolesia z drogowki ktory byl na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi