>DANIEL< Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Bez urazy, ale jak by patrzeć na tę sprawę oczyma >DANIELA< to najlepiej poszukaj jakiegoś crossa, jakąś padlinie dostaniesz, a będzie jeszcze lepszy :] Bierz coś z tego przedziału który Ci wszyscy wytyczają, i nie patrz aż tak bardzo na konkretny model, tylko na stan. Pozdrawiam. P.S. DR 125 super enduro! (a kiedyś ktoś na forum pisał, ze Ci Daniel ciągle cos nie pasuje i nie chcesz jeździć ;) Ale mniejsza o to, kiedyś sobie taką DR-ke kupie ;) Hmmm, ja bym wolał poszukac czegos lepszego, np rx był na allegro w dobrej cenie, mimo ze stary rocznik 1990, ale był. wczoraj sobie przypomniałem jeszcze o hondzie crm i suzuki ts więc moze jak kolega nie chce włoskiego motocykla, a kdx cięzko ma znaleść, to niech szuka ts widziałem wczoraj taka jedną zółta za 3300, a urazy nie mam :( co do tego ze cos mi nie pasuje to hmmm, nie jezdziłem duzo bo poprostu samemu mi było nudno nie moge pogadac z nikim na postoju, ale teraz zrobilismy z kolegami tor więc jezdzi się więcej P.S http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...57&hl=suzuki+ts trzeba szukac, a sie znajdzie, tu masz temat o TS!!! Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 czemu odrazu odpada rx ja jezdzilem na rx i zawieszenie mi masakrycznie pasuje ladnie wybiera dziury a dla mnie osobiscie mocy az za duzo a na dt 125 kdx i kmx nie jezdzilem wiec sie nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 niech teraz każdy napisze swoj typ motorka oczywiście nawiązujac do tematu ten motorm który najczęściej bedzie to zastanowie sie nad nim naj bardziej.Bardzo Was prosze P.S http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...57&hl=suzuki+ts trzeba szukac, a sie znajdzie, tu masz temat o TS!!! nie którzy mówią że stara ts to porażka,a ta porazka to do jakiego rocznika była?? A co byście powiedzieli na ten motorek?? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121444100blisko mnie jest ziom by jeszcze cos spuscił,ile taka 80 moze mieć mocy jak na moje umiejętności i wage to by stykło?? GUDAJ JESTES TU JESZCZE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Jestem, a o co chodzi??? Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ty za ile mozna wyrwac taką jak tym masz mtx rg??a ty jaki masz roczniki za ile ją kiedyś kupiłeś??dzięki odpisz ale ja ci narzie nie odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Rok 1989/1990 pierwsza rejestracja.Zarejestrowany na motorower :( Na allegro pojawiają się co jakiś czas takie, ale bardzo rzadko zarejestrowane na motorower. Co do ceny różnie chodzą. Kiedyś była ładna na motorower za 5tys. Pozdro ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja też czegoś szukam mam 1200zł a tata mi dołoży jakiś 1000zł i szukam jakiegoś enduro koniecznie zarejestrowane na motorower narazie byłem nastawiony na dt najlepiej 80/50 i ile takie mogą kosztować a może kupić złom i go wyremontować. I co moglibyście jeszcze polecić w przedziale cenowym do 2500zł i czy to prawda że zimą są tansze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 heh to troche drogie te MTX rg mówie ci że mi nie zależy żeby było na cos zarejestrowane chociaż jak by było na motorwer to good ale nie trza Ja też czegoś szukam mam 1200zł a tata mi dołoży jakiś 1000zł i szukam jakiegoś enduro koniecznie zarejestrowane na motorower narazie byłem nastawiony na dt najlepiej 80/50 i ile takie mogą kosztować a może kupić złom i go wyremontować. I co moglibyście jeszcze polecić w przedziale cenowym do 2500zł i czy to prawda że zimą są tansze? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M260135 ty może za 2500 to by go wyrwał a z tym przedglądem to nie wiem jak to jest niech teraz każdy napisze swoj typ motorka oczywiście nawiązujac do tematu ten motorm który najczęściej bedzie to zastanowie sie nad nim naj bardziej.Bardzo Was proszenie którzy mówią że stara ts to porażka,a ta porazka to do jakiego rocznika była?? A co byście powiedzieli na ten motorek?? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121444100blisko mnie jest ziom by jeszcze cos spuscił,ile taka 80 moze mieć mocy jak na moje umiejętności i wage to by stykło?? GUDAJ JESTES TU JESZCZE?? ZZIOMY ODPISZCIE NA TE PYTANIA na to GUDAJ JESTES TU JESZCZE TO NIE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Według mnie powinieneś kupić sobie DT80 i nauczyć się podstaw enduro. Później przesiądziesz się na coś większego. Ta DT z ogłoszenia wygłada nieźle i za 2500 idzie jak nic. Tylko nie ma jednego boczku i ten blotnik z z przodu nie jest raczej od DT. Pozdro :( ;) Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Widziałem ją, bym nawet może ją wzioł tylko nie jest wcale tak blisko mnie, a pozatym niektórzy znajomi mówią że sam przegląd na motorower nie wystarczy mówią zę trzeba mieć jeszcze jakieś zaświadczenei od rzeczoznawcy co wydaje mi sie bezsensu. Mam nadzieje że znajdzie sie jeszcze coś starszego i tańszego najlepej coś 85-90 i już zarejestrowane na motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Gudaj a ta 80 Dt żebym się uczył podstaw enduro to mnie tyczy czy kogo??tylko ja naprawde może jeszcze młody to jestem i mam bujna fantazje ale naprawde odrazu 100 w terenie to nie bede dawał a jak juz sie naucze troche jedzic to moze mi byc mało mocy jak w dt80 dlatego szukam jakiejs 125.PoZdRoczekam na odpowiedzi do posta#38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Skoro uważasz, że 125 to dla ciebie optymalna pojemność to spoko. Teraz tylko szukaj moto i już. Nie ważne, czy to bedzie DT, KMX czy RX. Ważne, żeby moto było w dobrym stanie i żeby ci długo służyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 masz jakis kumpli co maja te 3 modele jesli tak przejedz sie na kazdym z nich i szukaj ten model co Ci najbardziej podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) kurde mam tylko kolegów którzy no simsonach jezdza:)a tak to nie mam:(ja tylko raz siedziałem na enduro i ziomek mnie po polu przewiózł,a tak to nic.To będe szukał dt,kmx i oczywiście ts.A powiedzcie który jest naj bardzie wytrzymały i wrazie czego to do jakiego najłatwiej części jakies dostać?? DzIęKi Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Ali50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 dwie fajne TS'ki http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M245518 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120746820 osobiście podoba mi sie bardziej ta zółta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi