czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 witam mam takie pytanie jak odroznic huske wr od wre ??i czy huska wr jest blokowana ??i czy ta huska to wr czy wre http://www.mobile.de/SID98947ss65tK1hs8Ej0...11111219322958& ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) sam mamzamiar kupic huske wiec troszke grzebie w tych tematach szczerze mówiąc na wygląd trudno odróżnic wr od wre . Jednakze róznią sie znacznie własciwościami mechanicznymi. wre ma około 30km a wr ma koło 40 , róznią sie zawiechą,i nie wiem czym tam jeszcze jak ktos wczesniej wspomniał na forum wre to ucywilizowana wersja wr. nie wiem czy sie na cos zda ts info. ale PZDR.! Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez pysiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Wr nie ma podnózków pasazera a wre ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Wr'a nie ma 40 km tylko jakies 35. TAk jak daniel napisal - wr nie ma podnożek pasażera oraz z tego co wiem to różni się troche konstrukcją tylniego wachacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Napisze dokładnie i po sprawie.WRE ma :- dozownik- inna zawieche- blokade kiery przy główce ramy- podnóżki pasażerapozdr. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 różnią się przedewszystkim konstrukcją silnika Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 no dobra ale czy poza podnozkami pasazera da sie jakos odroznic wizualnie wr od wre ?? jakies szczegolnie widoczne cechy bo niektorz jak jezdza wre w enduro to poprostu zdejmuja podnozki pasazera i tyle a ja nie chce sie nadziac ze kupie niby wr a bedzie to wre albo na marna jechac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jak zdejmą to będzie widać mocowanie na te podnóżki, w wr tego nie ma. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a czy jesli bym kupowal wr z niemiec to bedzie ona blokowana i czy ta konkretnie wr to nie jest przypadkiem wrehttp://www.mobile.de/SID98947ss65tK1hs8Ej0...11111219322958& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Patrz czy na główce ramy jest zamek http://www.bikepics.com/pictures/578740/ na tej focie troche widac jak jest to znaczy ze to WRE a po drugie patrz czy ma dozownik pod siedzeniem!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 wr nie ma okienka oleju Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a mozesz mi zaznaczyc na jakims zdjeciu gdzie to okienko sie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.bikepics.com/pictures/556202/ koniec nóżki od tylnego hamulca jest małe okienko cm na cm w kapie.pozdr. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 wr ma tez blokade kierownicy, moja przynajmniej miala, i byla zablokowana, wre jest nizsza, inne zawieszenie i slinik, a ta na zdjeciu to wyglada jak wre, no i moc 10 km jakby to byla wr to typ by napisal ze ma wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ok dzieki za pomoc wiem juz wszytsko temat uwazam za zamkniety pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi