>DANIEL< Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) WitamMysle sobie o tym zeby na nowy sezon zmienic moja dr 125, mysle ze podstawy juz mam, jednak brakuje mocy i mysle sobie zeby ja powiększyc :Ddodam ze chce 4T kasy jaka bede miał to mysle ze z 5500 złMam kilka kandydatów:Suzuki dr 350 - fajny motocykl, ale troche ze cięzki dla mnie, jednak chciałbym motocykl dosc lekkiKawasaki KLX 250/300r - Wypas motocykl wszystko czego potrzebuje, ale raczej nieosiągalny za te ceneHonda Xlr Baja - bardzo ciekawy motocykl, lecz zadki więc raczej cięzko bedzie mi go znalescHusqvarna Te 410 - hmmm fajny motocykl, ale boje sie ze moze byc za mocny dla mnie po dr i ze jego moc jest dla mnie nie odpowiednia:/ To by byli moi kandydaci, a wy co byscie wybrali i co by było odpowiednie dla mnie??? Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 mysle ze motocykl za mocny nei musi byc, kierowca moze byc dla niego za glupie i tyle.z tych wymienionych mysle zebym klx300 łyknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 z tych wymienionych mysle zebym klx300 łyknąłTylko znajdź dobrego KLXa 300 i w wersji R za 5500. Ja takiego nie widziale.Z tą mocą to się zgadzam i wybrałbym TE 410 bo to fajne hard enduro za dobre pieniądze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 taaaak fajne moto :D te410, a 610 jeszcze lepsze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 KLX 250 , boski sprzęt. strzalek może coś o tym powiedzieć na pewno. niestety nie wiem jak z cenami tego modelu. jakby za taką kase mi się trafił to bym sie raczej nie zastanawiał. No..albo XLR 250 Baja, ma jakieś minusy ? , hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Klx'a nie znajde za te cene, a chętnie bym go chciał, dr raczej odpada, mysle jeszcze nad tą TE 410, ale nie wiem czy rodzice sie mi zgodzą na taka pojemnosc, i czy znajde taki motocykl w tym przedziale cenowym w dobrym stanie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A co myślicie o 2t, dokładnie chodzi mi o Wr 125, czy taki sprzęt nadawałby sie po mojej dr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi