Kefir/1989 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Siemanko :D ostatnio chciałem nauczyć się jeździć beż trzymanki stojąc na siedzieniu ale nie trzymając kierownicy jak jeżdzę motor pochyla mi się na prawą stronę. Zastanawiam się dlaczego tak się dzieje. Czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Bo może przeniosłeś środek ciężkość na prawą strone ?? ja dzisiaj też coś takiego popełniłem i powiem Ci że przy 80 kg motocyklu mały ruch stopą powodował znoszenie mi go na boki :crossy: :D ćwicz, ćwicz i ćwicz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a na siedzaco jak jedziesz bez trzymanki to tez ci skreca sam?bo moj idzie jak po sznurku, mimo ze mam niewywazone kola i kosci na obu felgach :D Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek23cbr Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 dokladnie cwicz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a na siedzaco jak jedziesz bez trzymanki to tez ci skreca sam?bo moj idzie jak po sznurku, mimo ze mam niewywazone kola i kosci na obu felgach :DNa siedząco tak samo się dzieje tak sobie myśle czy to nie wina ogumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Może być wiele przyczyn. Żle ustawione tylne koło ( przy naciąganiu łańcucha ), nierówny poziiom oleju w przednim zawieszeniu, nierówne zamocowanie w półkach przedniego zawieszenia, krzywe lagi, albo banan ( krzywa rama ). Obczaj sobie i oby to tylko regulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi