PrzemekB Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Jadąc za granicę motocyklem- trzeba mieć naklejkę PL?jak w temacie :D Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie jestem pewien jak to wygląda w krajach UE ale jadąc do Rosji bez naklejki PL na przejściu granicznym Ciebię nie wpuszczą.Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picolo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Odpowiedz można ograniczyć :A) takB) nie C) nie wiem D) nie umiem czytać :D :crossy: :clap: :cool: Wybieram 2 - jeśli chodzi o motory :smile: :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Jadąc za granicę motocyklem- trzeba mieć naklejkę PL?jak w temacie :D nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Jeśli masz nową białą tablicę, to masz automatycznie PL na niej naniesione (lub gwiazdki unijne). Tak czy owak wówczas nie musisz mieć naklejek. Co do starych tablic, czarnych, to mam wrażenie, że jakieś dinozaury na granicy mogą się przyczepić za brak PL. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 W Poniedzialek wróciłem z "Zachodu". Mając nowe tablice z flaga PLl ub EU nie musisz mieć naklejki. p.s. Powiem więcej, nawet na starym, podartym dowodzie osobistym przepuszczają :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi