kaskader8 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam posiadam w swoim mtx'sie amortyzatory powietrzne, sa toche za miękkie, i chciałem dopompowac powietrza ale ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja w mojej yz do tyłu wbilem 11atmosfer azotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskader8 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam posiadam w swoim mtx'sie amortyzatory powietrzne, sa toche za miękkie, i chciałem dopompowac powietrza ale ile?? to tam sie Azot daje???:D ja myślałem że zwykłe z kompresora :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 nawet nie prubuj tego pompowac!!!miałem taki motorek w sesie MTX 125 z 86r i tam sie pompuje max 0,3 atmoswery! jak napompujesz wiecej to Ci zimeringi i uszczelniacze poprpstu puiszcza jak dobijesz. jedyna rada jest wsadzic podkładki dystansujące (zgniatajace) sprezyny do obydwu lag takie na okolo 4cm 9takie najlepiej gumowe tulejki) w crossowych motocyklach gdzie sa amory gazowe top sie ładuje po kilkanascie atomswer ale ty sie tym absolutnie nie sugeruj :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dokladnie 0,3 atm mozna troche wiecej.To zalezy od ciebie jakie twarde chcesz miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja w mojej yz do tyłu wbilem 11atmosfer azotu :( 11 atmosfer człowieku to by chyba go wysadziło w powietrze !!!! ..........ehheehee ;) 0,3 atmosfery lub troszke wiecej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 HONDA_ NS-1_FREAK klego wiesz jak sa skonstrowane amory w mtx87r i yz05r? jesli nie masz pojecia o tym to nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi