rob_rocki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ŁYsY - widzę że miałes powrót "pełen niespodzianek"! :D ..a dotargałes się wczoraj na moto do Wawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ..a dotargałes się wczoraj na moto do Wawki? Taa :clap: Na złość wszystkiemu. Jak glebnąłem, to pierwsza moja myśl już znów w trasie: "pier...ę, do Wawy jadę puszką." A zaraz następna - a na złość wszystkiemu pojadę motocyklem :crossy: . Nie będzie mi jakaś gleba dyktować, co mam robić :D Zresztą dojechałem dość sprawnie, 350 km w 4h (w tym tankowanie i herbatka). pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Potem na autostradzie było wesoło. 130 kmh, zapłon out, dociśnięcie stopki, JEBUT i jedziemy dalej :cool: I tak z 7 razy na całej trasie :D Tym sposobem odkryłeś nowy sposób strzelania z wydechu :crossy: Co tam wyłącznik zapłonu, teraz trzeba będzie opanować machanie nogą :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi