Marcel RX Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 siemcia:) w mojej miejscowosci byl kiedys klub motocrossowy i kilka razy organizowane byly tu zawody. wiem ze patronowal temu automobil klub sudecki a w imprezie tej wystartowac mogl kazdy:P czesto spotykane byly wiejskie sprzety kaskaderskie duzo simsonow WSeK itd.ale takze bardzo duzo super sprzecikow poczynajac od npCRek po exc520;PP odstatnio kumpel powiedzial mi ze unas w miescie jest klub w ktorym na poczatku(podobno 3 razy) startuje sie w zawodach okregowych a pozniej odrazu w pucharze polski( czy cos w tym stylu nie zrozumialem go dobrze):)) Ciekaw jestem czy sa takie okregowki i jak sie to odbywa a jak odbywaja sie na dolnym slasku to prosze o namiary??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 mzoe cos takiego ? http://www.crossteam.pl/index.php3?show=funmxwestcup Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Też bym się pościgał :) Ale nie po torze czy co tam. Mam starego enduraka i chętnie bym się z podobnymi załogami poganiał po jakimś lesie. Coś jak Pogoń za lisem. Jest teraz coś takiego, w takim klimacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 podalczam sie do tematu z zapytaniem o woj. lubelskie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Fajna sprawa taki rajd,zwłaszcza jak ktoś ma motocykl enduro,którym na torze raczej nie da rady pośmigać.Najlepiej jeszcze jak trasa biegnie przez tereny które człowiek zna wtedy można sobie poszaleć :D Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) nioo spoko Ray za link ale dlamnie to dalej lipa bo te zawody odbywaja sie daleko od mojego miejsca zamieszkania:( ale fenx za linka ziom;) tez bym sie poscigal po laskach itd:) moj sprzecior ma 30 kobyl jest to endurko przerobione na fuul crossa ale watpie czy bym mial jakies szanse z profesionalistami jezdzacymi na 40 konnych bryczkach na poczatek wole zaczac od takich wlasnie okregowek;) fajnie by bylo sie tak poscigac:) jak bedzie cos takiego na jesien tak ze 100 km od mojej chasjendy to czemu nie zchecia wyskocze na takie zawody;) nie dla rywalizacji ale tak dla frajdy:PP;) jak bedzie mial ktos jakies informacje to piszcie dziex:) :D i wlasnie wolal bym zaczac po normalnym terenie z zimami na podobnych maszynach jak ja.niechce odrazu zucac sie na gleboko wode a do tego na profesionalny tor:/ Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Marcel RX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Fajna sprawa taki rajd,zwłaszcza jak ktoś ma motocykl enduro,którym na torze raczej nie da rady pośmigać.Najlepiej jeszcze jak trasa biegnie przez tereny które człowiek zna wtedy można sobie poszaleć :clap:Ojj chyba każdemu coś takiego się marzy.... :crossy: Co prawda alternatywą dla takich rajdów jest posiadanie grupki znajomych na enduro i wspólnego śmigania :D Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ojj chyba każdemu coś takiego się marzy.... :crossy: Co prawda alternatywą dla takich rajdów jest posiadanie grupki znajomych na enduro i wspólnego śmigania :D Pozdrawiam Marek. siemka marek:) wiem wiem ale trzeba miec ta grupke przyjaciol ale w mojej okolicy wszyscy posprzedawali endurka i crossowki i z checia bym posmigal na takich zawodach bo samemu sie lipnie smiga:) kto wiee moze jak bedzie nas wiecej w okolicy a wszystko sie na to zapowiada;)) to sami zorganizujemy takie zawody:)) mam nawet amatorski tor:)) zrobiony przezemnie tzn ujezdzony:) kiedys na tym torze odbywaly sie takie zawody ale klub sie rozpad(kasa;/) tor zarosl i lipaa:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Odnawiam TEmat Na TEn Sezon.Moze BEdzie Wiecej Takich Imprez W tym Roku:) TEraz ZIma Ludzie Planują rozne Sprawy,a Moze juz Zrodzily sie JAkies pomysly:D:D Czekam NA odpowiedzi/i NA linki jak cos:D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Odnawiam TEmat Na TEn Sezon.Moze BEdzie Wiecej Takich Imprez W tym Roku:) TEraz ZIma Ludzie Planują rozne Sprawy,a Moze juz Zrodzily sie JAkies pomysly:D:D Czekam NA odpowiedzi/i NA linki jak cos:D pzdrwww.enduro.pl jak będą imprezy na pewno tam coś znajdziesz.. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 A słyszeliście coś o tym ??www.challenge.net.plTylko podobno żeby wystartować to trzeba mieć prawko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 mozna by zorganizowac cos jak bieg na orientacje na trasie w odstepie 0,5 km umiescic proporce i na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 mozna by zorganizowac cos jak bieg na orientacje na trasie w odstepie 0,5 km umiescic proporce i na czasTo jest Super POmysl,ale trzeba do Tego Ludzi,ktorzy lubia sie w tp bawic. CHodzi Mi Tu o POsiadaczy Enduro itp. A jak Znajac Zycie Ciezko JEst Zorganizowac Jakas PAczke. Ale No Coz Po To Jest ten temat.JA mieszkam W MAsywie Ślęży i Sa do TEgo JAk NAjlepsze tereny.zeby Zrobic Cos Takiego.Ale JEst TEz TAka Sprawa JAk LEsniczy,Znim tez Trzebaby To ugadać/ Bo ile Mozna Przed NIm Uciekac;))))) Ale jak Cos To Czekam NA propozycje;) i Pomysly jak To Moze Wygladac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 no takie 4umowe zawody to fajna sprawa by była. tylgo trzeba by uzyskać zgode żeby nie był to nielegal.... ;) chyba za dużo papierkowej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 no takie 4umowe zawody to fajna sprawa by była. tylgo trzeba by uzyskać zgode żeby nie był to nielegal.... :) chyba za dużo papierkowej roboty...u mnie nie było by problemu z legalnoscia brakuje zawodników rajd na dziko jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi