kogut001 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mam takie pytanie czy silnik z hondy cr 250 bedzie3 pasowal do ramy hondy crm 125 :) A jezeli tak gdzie takiego szukac i ile moze kosztowac prosze mnie nie karcic za takie pyanie poprostu ja nie mam kogo sie o takie rzeczy zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Musisz mieć nie tylko silnik ale tez chłodnice i pare innych drobiazgów sądze ale myślę że spasuje to jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 pytanie czy rama wytrzyma :D Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no i czy łancuch ma po tej samej stroniebo w np. ktmach to było tak ze co model to z innej strony łancuchto moze byc spory problem i nieoplacalna zabawa. wydech musi byc tez od CR 250 a baaardzo mozliwe ze ani nawet troszke nie bedzie pasowła bo moze przechodzic np pod bakiem a Ty tam mozesz nie miec miejsca itp itd Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a nie lepiej od cr 125? Napewno łatwiej byłu by dopasować, a w ogóle 250 to ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Najlepsze są teksty "ciekawe czy rama wytrzyma" - a co ma nie wytrzymać? Zegnie się w pół? lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Najlepsze są teksty "ciekawe czy rama wytrzyma" - a co ma nie wytrzymać? Zegnie się w pół? lolhehe no tak Ci sie tylko wydaje :crossy: ten silnik bedzie o pare ładnych kilo ciezszy a pozatym bedzie powodował duzo wieksze szarpnecia układem napędowym i mogłby sie zaczac przekrzywiac w mocowaniach. Inna sprawa to to ze nie powinno sie tak stac bo na pewno jak by zakładał inny silnik to bedize musiał całkowicie inne mocowania dorabiac no a jak juz dorabiac i spawac to solidniej niz było. To wszystko jest teoria bo według mnie to jest praktycznie nie wykonalne a jak juz to ze sporym nakładem casu i pieniedzy. A jezeli juz to tak jak ktos wyzej napisał od CR ale 125 :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Podczepie sie pod temat jako ze jest on o przeszczepach i zapytam :icon_exclaim: Jaka srednice ma otwor na os wachacza w silniku z cz cross 125 ? bo zakupilem rame z kawasaki kx 250 za grosze i myslalem zeby cos z tego wymodzic :icon_question: Dopisane: I jak gleboki jest ten otwor ? tzn. i cm osi w nim siedzi ? Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez RuDeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi