DAKOTA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 witam do wtorku nastepnego tygodnia przelotne deszcze a od poczatku wrzesnia ma byc ladna pogoda pewnie tak jak w zeszlym roku . w tym roku ma byc wiecej luzu i mniej policji boja sie coby w tym roku impreza nie byla ostatnia dobrze odwiedzanapozdrawiamDAKOTA http://www.strandcamping.at/anfahrtsplan.htm http://www.strandcamping.at/english/home.htm a to dla nieczytatych po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 http://www.strandcamping.at/english/home.htm a to dla nieczytatych po mojemu dzeki wielkie za ten link, bo z niemieckim u nas kiepsko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyTDM Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 u nas na campingu jest nas duzo gadajacych po polskiemu i co rok przyjezdza okolo 100 osobZgadza się! Sporo u Dakoty ziomków i klimat super. POLECAM!!! Dakota pozdrawiam Ciebie i Gośkę. Niestety nie zobaczę Was w tym roku ale wysyłam delegację w wiadomym składzie. I ja tam jeszcze nie raz wpadnę!!! Heeeeej. Pozdrowienia z Tarnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Hi tu GosiaPozdrawiamy i Ciebie i cala Twoja rodzinke, ze brygada przyjedzie to wiemy bo juz zrobili rezerwacje, w tym roku jest mniej miejsca na camping.Wlasnie pakujemy nasze obozowisko do samochodu.My jestesmy juz od piatku tj. 1 wrzesnia na strazy. PozdrawiamyGosia i DAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dakota meldujemy sie u Ciebie na campingu (3 moto-głowy :biggrin: )! tylko jak my sie tam znajdziemy??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Hi ja jade juz jutro to jest 1.09 ze znalezieniem nie ma problemu camping Gruber i tam jest opisane gdzie jest DAKOTA jak nie , to idziesz do recepcji i pytasz o DAKOTE. My tam powiedzmy pracujemy wiec na 100 % trafisz do mnie i na moj plac to jest obszar wydzielony tylko dla nas i naszej grupy poza tym pisz sms jak cos 00436641001040 pozdrawiam DakotaPS.: Daj tylko znac kiedy przyjedziecie najlepiej tez smsem bo my od soboty jezdzimy po sloweniji i wlochach a tylko na noc wracamy do bazy na CAMPING GROBER ,a obozowisku stoi tam caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmro Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Hi ja jade juz jutro to jest 1.09 ze znalezieniem nie ma problemu camping Gruber i tam jest opisane gdzie jest DAKOTA jak nie , to idziesz do recepcji i pytasz o DAKOTE. My tam powiedzmy pracujemy wiec na 100 % trafisz do mnie i na moj plac to jest obszar wydzielony tylko dla nas i naszej grupy poza tym pisz sms jak cos 00436641001040 pozdrawiam DakotaPS.: Daj tylko znac kiedy przyjedziecie najlepiej tez smsem bo my od soboty jezdzimy po sloweniji i wlochach a tylko na noc wracamy do bazy na CAMPING GROBER ,a obozowisku stoi tam caly czas Cześć Dakota, Wybieramy sie w tym roku znów na Faak już po raz trzeci. My to znaczy ja (Marcin z Rybnika), Marcel i jeszcze może jeden kolo. Możemy liczyć ponownie na miejsce u Ciebie? W tym roku jedziemy chyba raczej bez naszych kobiet. Skontaktuje sie jeszcze telefonicznie jak bedzie tak daleko. Chcemy przyjechać w środe 6.09 około 16-17.00. Chyba że pogoda nie dopisze to nie pojedziemy. Info do innych na forum: planuje pojechać trasą przez Znojmo-St.Polten - Mariazell - Bruck a/ Mur (piękne widoki i SPORO niezłych winkli. Prędkość przelotowa - lightowo 100-110 km/h.Jak ktoś będzie chętny może sie do nas przyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Wybieramy sie w tym roku znów na Faak już po raz trzeci. My to znaczy ja (Marcin z Rybnika), Marcel i jeszcze może jeden kolo. Możemy liczyć ponownie na miejsce u Ciebie? W tym roku jedziemy chyba raczej bez naszych kobiet. Skontaktuje sie jeszcze telefonicznie jak bedzie tak daleko. Chcemy przyjechać w środe 6.09 około 16-17.00. Chyba że pogoda nie dopisze to nie pojedziemy. Info do innych na forum: planuje pojechać trasą przez Znojmo-St.Polten - Mariazell - Bruck a/ Mur (piękne widoki i SPORO niezłych winkli. Prędkość przelotowa - lightowo 100-110 km/h.Jak ktoś będzie chętny może sie do nas przyłączyć. Hi dla was zawsze bedzie miejsce ,wybraliscie piekna route do zwiedzania .Ja juz jestem na Faak zapowiadaja piekna pogode na caly tydzien.Zlot juz trwa teraz mozna jeszcze pojezdzic i wszystko pooglöadac . Czekam na was dajcie znac Smsem kiedy bedziecie .Pozdrawiam DAKOTAps.Dla tych co nie jada strona do poogladania http://www.bike-week.eu/Willkommen.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dojechalismy wcžoraj o 18ej! Trasa ok, Austria pržepiekna, serpentyny - super sprawa :biggrin: . WŁanie jestesmy w SŁowenii na kawie:) Co do Austri motocykli full, žlot nie do opisania - naprawde warto! Bardžo jest ciepŁo i ma tak byc do konca žlotu cžyli do niedžieli! Nocleg u Dakoty super gosc :cool: Cžekamy na resžte Polakow! Jak co pisac do Dakoty! Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ja by kto miał chęć jechać w czwartek z okolic krakowa to dajcie znać :) my jedziemy w 2 moto z rańca z Bochni.. pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 hi ja dopiero dzisiaj wrocilem do domu nie wiem jak inni dojechali bo nic nie pisza zycze wszystkim przyjemnoego sluchania opowiesci o FAAK AM SEE i do nastepnego rokupozdrawiam DAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrass Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam. Zielona Góra dojechała w komplecie. coprawda po rozbite moto wracaliśmy do austrii dopiero we wtorek ponieważ kolega od busa zmienił w ostatniej chwili zdanie ale wszystko dobrze sie skończyło. Pozdrowienia dla całej polskiej ekipy na Faaku. za rok meldujemy sie trochę wcześniej, Hochtor i grossglockner wciąż czeka. pozdrowienia dla dakoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 http://www.ride-free.de/include.php?path=c...dab59bc4b5dc3ea dziekuje za pozdrowienia DAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam! Dojechalismy "prawie" szczęśliwie! Niestety skończyła mi się opona i od przejścia czesko -austryjackiego wracałem busem! chwała za to Smokowi że sie zlitował:) Impreza super jest na czym oko zawiesic naprawde warto! Pozdrowienia dla ekipy z Polski i oczywiście Dakoty :icon_rolleyes: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi