stopowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) WitamJezdzilem ostatnio na torze moja YZ125 i urwalo mi zaworek w tylnym koleCzym to jest spowodowane ? trzymaka w kole mam , mialem detke z grubej gumy . Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez stopowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Czasami się tak dzieje jak masz za mało powietrza albo za bardzo dokręcony ten "trzymak". Ewentualnie coś Ci tam może na feldze obcierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 pewnie zalekko dokręciłeś szpaner, a co do zaworka, to miałeś go przykręconego czy luźno był ? bo jak przykręciłeś to rzecz normana że urwało Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zaworek byl przykrecony ale tak "z czuciem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zaworek byl przykrecony ale tak "z czuciem" zaworka się nie przykręca, bo jak zacznie się obracać opona to ścina zaworek ,gdyby był luźno to by się przekrzywił i tyle, Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Za mało powietrza w kole, za dużo "deptania", urwanie zaworka to normalne zjawisko przy tych 2 czynnikach.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Za mało powietrza w kole, za dużo "deptania", urwanie zaworka to normalne zjawisko przy tych 2 czynnikach.Pozdro dlatego montuje się spzaner który ma za zadanie trzymać oponę nawet gdy będzie całkowity kapeć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 dlatego montuje się spzaner który ma za zadanie trzymać oponę nawet gdy będzie całkowity kapeć Racja :icon_question: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 załozylem nową dentke i napompowałem 1,5bar czyli wiecej niz bylo .Pojezdzilem po torze i dętka cała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 załozylem nową dentke i napompowałem 1,5bar czyli wiecej niz bylo .Pojezdzilem po torze i dętka cała:D 1,5 to trochę zadużo, na offroad daje się max 1bar Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wiem wiem ale narazie jest sucho to takie cisnienie moze byc... jak bedzie mokro to upuszcze do 1bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi