Jonek_BP Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak jak w temacie,czy na tym forum sa ludzie którzy zamieszkują w pięknej Białej Podlaskiej,bądź w okolicach Białej Podl.??MOże byśmy porobili spotkania rózne w jakimś jednym miejscu,co tydzien ?? Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Jonek_BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Użytkownicy ----> Więcej opcji ----> Miejscowość "Biała Podlaska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja Ja jestem :D alle my widzimy sie codziennie :crossy: najlepiej spotkania jakieś na Esach;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Użytkownicy ----> Więcej opcji ----> Miejscowość "Biała Podlaska" skąd: z kapustyskąd: się biorą dzieciskąd: nie pytaj naprawdę można znaleźć ludzi z okolicy... no bez problemowo po prostu :icon_question: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) JA jestem. :-). Mieszkam w Łomazach, ale od września znowu bedę codziennie bywał w Białej, w tym porąbanym mieście :-/. Dlaczego porąbanym? Bo tu muszę się uczyć :-). Ta szkoła człowieka dobije... Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja jestem z Białej. A Ciebie na NSRce to chyba ostatnio widziałem. Ja czasami jestem w piątek w tej niby motocyklowej knajpie. Do zobaczenia gdzieś na ulicach. Arcer, wybacz że się nie odezwałem ale nie miałem czasu wtedy kiedy Ty miałeś. Pozatym skończył mi sie przeglad w zabytku, a Kawa nie chdzi jeszcze jak trzeba.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi